Twitch Twicht kara para.

Ceza almaları lazım bunun başka yolu yok. Oldu efenim hep beraber twitche girelim ülkeye dolar sokalım böyle bir saçmalık olamaz.10 izlenen yayıncının bile ( bu işin içinde olanlardan bahsediyorum ) böyle görkemli hayat sürmesi ve bunun bir yaptırımı olmaması sizce ne kadar mantıklı?

Ceza almaları lazım bunun başka yolu yok. Oldu efenim hep beraber twitche girelim ülkeye dolar sokalım böyle bir saçmalık olamaz.10 izlenen yayıncının bile ( bu işin içinde olanlardan bahsediyorum ) böyle görkemli hayat sürmesi ve bunun bir yaptırımı olmaması sizce ne kadar mantıklı?
1 kanal açalım adamla anlaşıp 10k bit atsın 1kerelik soran olursa adam atmış ne kadar çok para kazabileceğimizi göstermek için atmış konuşmadık deyip konu kapatıp tak 1gün sonra 1 hesap daha açıp o nada 40k bit :) Böle Böle doları düşürüyoruz. :)

farewell , çınar da var

10 milyon $'a yakın para aklandığı iddia ediliyor, daha kimler kimler çıkacak bakalım. Yayıncı sayısı 100'ü geçmişti en son. Birkaç yüz daha eklenir benim tahminim.
Beni en çok üzen EasterGamersTv oldu açıkçası bir de hâlâ videoyu yayınlarken liste dışı yayınlıyor ne biliyim herkesin bahaneleri olan ben kazandığım paraya bakmıyorum falan seviyordum ben bu adamı ya :(

10 milyon $'a yakın para aklandığı iddia ediliyor, daha kimler kimler çıkacak bakalım. Yayıncı sayısı 100'ü geçmişti en son. Birkaç yüz daha eklenir benim tahminim.
2400 yayıncı diyorlardı

Özet olarak isimleri söyler misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri