- Reaksiyon skoru
- 200
Anladım bende niye böyle diyor acaba?yo devam ediyor
amazondan prime üyelik alip twitch e bağladın mı ?Anladım bende niye böyle diyor acaba?
Evet prime üyeyim zaten yıllardır kullanıyorum. Ve ilk kez böyle diyor. Normalde bir arkadaşa her ay böyle üye oluyordum prime ile ücretsizamazondan prime üyelik alip twitch e bağladın mı ?
günü gelmemiş olabilir abonelik sekmesinden bir bak hangi kanalda kullandıgını görürsünEvet prime üyeyim zaten yıllardır kullanıyorum. Ve ilk kez böyle diyor. Normalde bir arkadaşa her ay böyle üye oluyordum prime ile ücretsiz
Her zaman ayın 2sinde olurdum ama bu ay olmadım ve 2si geçti, acaba ondan mı obür aya mı ertelendi?günü gelmemiş olabilir abonelik sekmesinden bir bak hangi kanalda kullandıgını görürsün
En son pc den olmuştum ama mobilden de oluyordu hocamMobilden bakıyor olabilir misin? En son hatırladığım kadarıyla mobilden prime basma yoktu diye biliyorum.
mobil üyelikleri bilmiyorum ama en son fiyat güncellemesi gelmişti pahaliya geliyordu mobildenHer zaman ayın 2sinde olurdum ama bu ay olmadım ve 2si geçti, acaba ondan mı obür aya mı ertelendi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En son pc den olmuştum ama mobilden de oluyordu hocam
Evet doğru, bağlantıyı kesip tekrar bağladım ve düzeldi. İkinize teşekkürler beylermobil üyelikleri bilmiyorum ama en son fiyat güncellemesi gelmişti pahaliya geliyordu mobilden