Twitch prime etkinleştirilemiyor ?

Peyn11r

80+
Reaksiyon skoru
4
Beyler twitch prime bitmişti bende yeniden yapmak için twitch'e girmiş fakat prime etkinleştirilmiyor du. Amazon prime'mım var ama twitch prime olmuyor.
Ekran3 Alıntısı.webp
Ekran Alıntısı.webp

çünkü etkin olan şey amazon prime değil amazon video diye bir şey eğer supporta yazarsan aynısı söylicekler 2 gün içinde düzeltiyorlar hala sahte cc ile prime yapma bence ban atıyorlar ben yedim

çünkü etkin olan şey amazon prime değil amazon video diye bir şey eğer supporta yazarsan aynısı söylicekler 2 gün içinde düzeltiyorlar hala sahte cc ile prime yapma bence ban atıyorlar ben yedim
knk amazon video'ya erişe biliyorum saçma sapan filmlerini izleye biliyorum. Amazon support'da ise adamlar Türkiye için geçerli değil diyorlar.

knk amazon video'ya erişe biliyorum saçma sapan filmlerini izleye biliyorum. Amazon support'da ise adamlar Türkiye için geçerli değil diyorlar.
yeni hesap aç (ama önce burdaki kredi kartını çıkar) sonra o hesaba twitchi bağla twitchin kendi saayfasından primeı denemek istiyorum de ordan yeni hesabını bağlayıp yap o zaman olucak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,356
Üyeler
188,083
Son üye
Jayzima
Geri