MrYılmazer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 372
cok boş yapmişsinBu ülkeye hala şeriat gelmediyse Twichde yarı çıplak asmr yayını yapan ablalar sayesindedir.
#TwichimeDokunma
cok boş yapmişsinBu ülkeye hala şeriat gelmediyse Twichde yarı çıplak asmr yayını yapan ablalar sayesindedir.
#TwichimeDokunma
maksimum beyin bu işteYarı çıplak ablaları izleyeceğiz bra
Memleket nere senin kardeşimmaksimum beyin bu işte
yotubue bile yıllarca kapalı kaldı bu ülkedebirşeyin kapandığı yok kumar kategorisi yüzünden bişiler yapıyolar işte sanıyomusunuz açılmayacağını boş algı yapmayın
abdullah ile twitch yayıncılarını mı kıyaslıyorsun. adamın forumu burası forum. hani bilgi alışverişi yapılan yer. yağlı göbeği ile dans eden adama babanın kan ter içinde çalışarak kazanıp 10 lira verdiği harçlığı basabileceğin bir platform değil.Yahu insanlar buraya basmak istediği için adamı zenginleştiriyor. Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor bu konu ben anlamıyorum. Ona bakarsan sen burada abdullaha da para kazandiriyorsun. Girme foruma
Yarı çıplak ablaları izleyeceğiz bra
İzleme kardeşim. Neye bakarsan onu çıkarır algoritma karşınaValla kumar mumar neyse de şu çıplak kadınlardan ben de bıktım Twitch'de.
Twitch'e girebilen varmı? Sanırım Kick'den sonra Twitch'e de erişim engeli geldi...
Bir kesim hala siteye erişebiliyorken bir kesim erişemiyor. Sanırım İnternet Servis Sağlayıcısına göre değişiklik gösteriyor.
vpn uzantı açık olabilir veya dns den dolayı çünkü normal şartlarda kimsede girmiyor + girsen bile yayın yok öyle kaçak gizli yapan varda onlarda kücük yayıncıBen bu arada twitch'e sorunsuz giriyorum günlerdir. [Turk telekom altyapısı]
Hocam öyle diyorsunuzda izlemeseniz bile çıkariyorki.İzleme kardeşim. Neye bakarsan onu çıkarır algoritma karşına