RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
8 Martta 13 yaşıma girdim. Valorant Yayınları açacağım. Kaç Yaşında olmalıyım?
138 Martta 13 yaşıma girdim. Valorant Yayınları açacağım. Kaç Yaşında olmalıyım?
Dediğiniz tabirleri tam olarak anlayamadım. İştirak ve Vasi ne ne deme? Yayın açabiliyor muyum?13+ Olması lazım.
İştirak için 18+ olması lazım. 13+ ise Veli/Vasi olması lazım.
Eğer Haziran'dan sonra Diamond olursam görelim bakalım kim dalga geçiyorSesin kalın olmayınca çoğu kişi dalga geçiyor. Ama boşver sen yayınına odaklan.
Ne yayını yapıcaksın?Dediğiniz tabirleri tam olarak anlayamadım. İştirak ve Vasi ne ne deme? Yayın açabiliyor muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer Haziran'dan sonra Diamond olursam görelim bakalım kim dalga geçiyor
diyelim para kazanacaksın bu işten senden büyük birisinin senin paranı yönetmesi gerekİştirak ve Vasi ne ne deme?
Evet açabiliyorsunuz.Dediğiniz tabirleri tam olarak anlayamadım. İştirak ve Vasi ne ne deme? Yayın açabiliyor muyum?
Valorant. Forza alabilirsem belki arada chill fh4 yayını da yaparım .Ne yayını yapıcaksın?
Valorant mı UwU güzel oyun. Sistemi alırsam bende gelirim ama miksiz.Valorant. Forza alabilirsem belki arada chill fh4 yayını da yaparım .
Anladım. TeşekkürlerEvet açabiliyorsunuz.
İştirak yani abonelik-Sadakat puanları-Bit gibi para kazandıran şeyler açıldığı zaman girilecek bilgilerin Veli bilgisi olması lazım. Veli (Anne/baba) yoksa da Vasi yani yasal temsilci ile işlem yapılır.
Ben de LGS ye hazırlanıyorum Haziran ayından sonra başlayacağım.Valorant mı UwU güzel oyun. Sistemi alırsam bende gelirim ama miksiz.