Neler Yeni

twitter hakkınızda yasal işlem başlatıldı

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
ona bakarsan ben özgür bir birey olduğumu söyleyip birini bıçaklamamdamı özgürlük bir bireyi rençide ediçi kelimeler kullanman ifade özgürlügü olmaz
Bıçaklamak nere küfür etmek nere. Özgürlük başkasının alanına girmediğim sürece her şeyi yapabilmektir. Benim allaha sövmem kimi niye kötü etkilesin ki?

Beyab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bilal utku ören
Bıçaklamak nere küfür etmek nere. Özgürlük başkasının alanına girmediğim sürece her şeyi yapabilmektir. Benim allaha sövmem kimi niye kötü etkilesin ki?
Bir topluluğun kutsal olarak kabul ettiği bir seye hakaret etmen
Onların özğürlük alanına girmenle aynı

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Bir topluluğun kutsal olarak kabul ettiği bir seye hakaret etmen
Onların özğürlük alanına girmenle aynı
Eğer o insanlar bilinçli ise küfür eden birinin alçaklığını takmayacaktır. Özgürlük kavramını bilen herkes bunu bilir.

mythrowib

80+ Silver
Şafak operasyonuyla evi basacaklar .d bir şey olmaz önüne gelen şikayet ediyor bu dönemde

Beyab

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Bilal utku ören
Eğer o insanlar bilinçli ise küfür eden birinin alçaklığını takmayacaktır. Özgürlük kavramını bilen herkes bunu bilir.
Evet ama hassa insanlarıda düşünmeklazım yoksa bejimde atatürke küfür eden bir saygısızı pek takmam umursama geçerim ama bütün herkesin bu dereçe olgun yaklaşaçagını pek sanmıyorum yani suanda daha biz o seviyede ifade özgürlügüne açık değiliz

Alfha13

80+ Silver
Anayasaya göre bunun cezası 5 HaHaHa'dan 35 HaHaHa'ya göre değişmekte. Duruma göre alay, dalga, küfür, yazık kafana cezaları da alabilirsin.

Top Bottom