Neler Yeni

twitter hakkınızda yasal işlem başlatıldı

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
İyiki fotoğrafı konu yükselmeden indirmişim fkasnjkhbfjas

Grythor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Emrullah AKTAŞ
ifade özgürlüğüne patladım güm diye ben senin soyuna sopuna söveyim ırkçılık yapayım sen buna ifade özgürlüğü de buna çok meraklısınız herhalde

Özgürlüğün anlamını ve özgürlüğün ne gibi durumlarla kısıtlı olduğunu bilseydiniz bu yorumu yapmazdınız zaten.
Ben isteyen istediğini yapsın demiyorum. İsteyen başka insanların özgürlüğünü kısıtlamayacak şekilde görüşünü bildirebilir. Başka insanları özgürlüğünü kısıtlayacak söylemler (ırkçılık, küfürler vs.) zaten özgürlükten çıkar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İfade özgürlüğü toplumların gelişmesiyle direkt olarak bağlantılı.

Evet, bağlantılı.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Her şeyin mizahı olmaz. Her şeyin mizahı olur denilse de sınırlar vardır. Her şeyle dalga geçilmez her şeyle mizah olur ama olmaz yani bir yere kadar.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,846
İsim
Orkun
arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
Dedesinin fotoğrafını koymuşsun herhalde. Boş ver takma ülke ne yazık ki böyle dallamalar ile dolu en iyi yapılacak şey boş verip geçmektir hocam. Kimse sosyal medyadan size yasal işlem başlatıldığını bildirmez.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
Her şeyin mizahı olmaz. Her şeyin mizahı olur denilse de sınırlar vardır. Her şeyle dalga geçilmez her şeyle mizah olur ama olmaz yani bir yere kadar.
teknik olarak her şeyin mizahı yapılabilir, pratikte insanların sınırı vardır ama insanların sınırı var diye de her şeyin mizahı yapılamaz denilemez hocam.

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
teknik olarak her şeyin mizahı yapılabilir, pratikte insanların sınırı vardır ama insanların sınırı var diye de her şeyin mizahı yapılamaz denilemez hocam.
O iş teknikte kalır. Son zamanlarda kara mizah diye söz de dalga geçiyoruz diye İnsanların ne kadar özeli varsa küfrediyorlar tamamen saçmalık. Her şey yerine göre komik olduğu zaman tamam da sınır aşılmadığı sürece.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,529
İsim
Olcay akbulut
O iş teknikte kalır. Son zamanlarda kara mizah diye söz de dalga geçiyoruz diye İnsanların ne kadar özeli varsa küfrediyorlar tamamen saçmalık. Her şey yerine göre komik olduğu zaman tamam da sınır aşılmadığı sürece.
hocam onların yaptığı gerizekalılıktan başka bir şey değil, mizah küfürden ibaret değildir bizim ülkemizde öne çıkmak için hit uğruna, yorumlarda 2 like almak için insanların manevi değerlerine "sövenler" var lakin mizah küfür etmek değildir, manevi değerlere sövüp havalı olduğunu sanan ucubelerden başka bir şey değiller onlar. benim bahsettiğim zekice, üzerine düşünülmüş mizahtır

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
Maymunu görünce korktum Valla

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
hocam onların yaptığı gerizekalılıktan başka bir şey değil, mizah küfürden ibaret değildir bizim ülkemizde öne çıkmak için hit uğruna, yorumlarda 2 like almak için insanların manevi değerlerine "sövenler" var lakin mizah küfür etmek değildir, manevi değerlere sövüp havalı olduğunu sanan ucubelerden başka bir şey değiller onlar. benim bahsettiğim zekice, üzerine düşünülmüş mizahtır
O tarz mizahlara lafımız yok ama her şeyin mizahı olan diyenler genelde "kara mizah" adı altında demedikleri şey kalmayınca hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın , iyi geceler.

Top Bottom