Toplumların gelişmesinde ekonomik ve kişisel özgürlükler başta gelir.
İfade özgürlüğü toplumların gelişmesiyle direkt olarak bağlantılı.Buradaki konu toplumun gelişimi değil, toplumun özgürlüğü.
ifade özgürlüğüne patladım güm diye ben senin soyuna sopuna söveyim ırkçılık yapayım sen buna ifade özgürlüğü de buna çok meraklısınız herhalde
İfade özgürlüğü toplumların gelişmesiyle direkt olarak bağlantılı.
Her şeyin mizahı olmaz. Her şeyin mizahı olur denilse de sınırlar vardır. Her şeyle dalga geçilmez her şeyle mizah olur ama olmaz yani bir yere kadar.olur bu arada
Dedesinin fotoğrafını koymuşsun herhalde. Boş ver takma ülke ne yazık ki böyle dallamalar ile dolu en iyi yapılacak şey boş verip geçmektir hocam. Kimse sosyal medyadan size yasal işlem başlatıldığını bildirmez.arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
teknik olarak her şeyin mizahı yapılabilir, pratikte insanların sınırı vardır ama insanların sınırı var diye de her şeyin mizahı yapılamaz denilemez hocam.Her şeyin mizahı olmaz. Her şeyin mizahı olur denilse de sınırlar vardır. Her şeyle dalga geçilmez her şeyle mizah olur ama olmaz yani bir yere kadar.
O iş teknikte kalır. Son zamanlarda kara mizah diye söz de dalga geçiyoruz diye İnsanların ne kadar özeli varsa küfrediyorlar tamamen saçmalık. Her şey yerine göre komik olduğu zaman tamam da sınır aşılmadığı sürece.teknik olarak her şeyin mizahı yapılabilir, pratikte insanların sınırı vardır ama insanların sınırı var diye de her şeyin mizahı yapılamaz denilemez hocam.
hocam onların yaptığı gerizekalılıktan başka bir şey değil, mizah küfürden ibaret değildir bizim ülkemizde öne çıkmak için hit uğruna, yorumlarda 2 like almak için insanların manevi değerlerine "sövenler" var lakin mizah küfür etmek değildir, manevi değerlere sövüp havalı olduğunu sanan ucubelerden başka bir şey değiller onlar. benim bahsettiğim zekice, üzerine düşünülmüş mizahtırO iş teknikte kalır. Son zamanlarda kara mizah diye söz de dalga geçiyoruz diye İnsanların ne kadar özeli varsa küfrediyorlar tamamen saçmalık. Her şey yerine göre komik olduğu zaman tamam da sınır aşılmadığı sürece.
Besim Tibuk'a bile bu söyleniyorsaÖzgürlüğün anlamını ve özgürlüğün ne gibi durumlarla kısıtlı olduğunu bilseydiniz bu yorumu yapmazdınız zaten.
Maymunu görünce korktum Vallaarkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
O tarz mizahlara lafımız yok ama her şeyin mizahı olan diyenler genelde "kara mizah" adı altında demedikleri şey kalmayınca hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın , iyi geceler.hocam onların yaptığı gerizekalılıktan başka bir şey değil, mizah küfürden ibaret değildir bizim ülkemizde öne çıkmak için hit uğruna, yorumlarda 2 like almak için insanların manevi değerlerine "sövenler" var lakin mizah küfür etmek değildir, manevi değerlere sövüp havalı olduğunu sanan ucubelerden başka bir şey değiller onlar. benim bahsettiğim zekice, üzerine düşünülmüş mizahtır
iyi geceler hocamO tarz mizahlara lafımız yok ama her şeyin mizahı olan diyenler genelde "kara mizah" adı altında demedikleri şey kalmayınca hangi tarafta olduğunuzu anlayamadım kusura bakmayın , iyi geceler.