Neler Yeni

twitter hakkınızda yasal işlem başlatıldı

EGES70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Servi
teknik olarak ifade özgürlüğün başka insanların haklarını kısıtlamadığın veya onları tahrik etmediğin sürece geçerlidir
Her insan her şeye tahrik olabilir diye düşünüyorum. Bundan dolayı ifade özgürlüğünün kısıtlanamayacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır benim dediğim Twitter için değil genel konuştum , sen bana diyprsunki herşeyin mizahı olur, o zaman biri gelip senin karşında ailenle ilgili mizah yapsada tutumum aynı olur diyorsun sıkıntı burda.
Kardeşim burada insanın kişisel olarak vereceği cevapları ya da geçeceği eylemlerden bahsetmemiş sanki öbür kardeşimiz. Birine sövmek cezalandırılmamalı demiş ki haklıdır bence de. Ha sen cevap verirsin ya da başka bir şey yaparsın, o senin bileceğin iştir ama bence de bunu resmiyette bir cezası olmamalıdır.

Son düzenleme:

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım

yusuftheayay

80+ Bronze
neden olmasın ifade özgürlüğü değil mi? ifade özgürlüğünün sınırı yoktur.
Tamam kanki ben burdan ailenden herhangi bir bireye annen baban kız kardeşin vs ağzıma geleni söliyim sonra ifade özgürlüğü diyim tamam deyip oturacak kadar genişmisin

StarWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
396
İsim
Ural
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci, ekran kartı, müzik, futbol.
Tamam kanki ben burdan ailenden herhangi bir bireye annen baban kız kardeşin vs ağzıma geleni söliyim sonra ifade özgürlüğü diyim tamam deyip oturacak kadar genişmisin
istiyorsan söv dava etmem, belki de cidden öyle düşünüyorsundur ben şu anda senin ailen hakkında pek iyi düşünmüyorum ama forum kuralları gereği bunu dile getiremiyorum işte bu kısıtlamadır.

istiyorsam allaha söverim, istersem (ki yapmam) Atatürke söverim, istersem dinlere, istersem mitlere her istediğime sövebilirim. İfade özgürlüğünün sınırı yoktur.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,123
İsim
Hacı
Kırmızı şeritin atında ne yazıyordu?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

yusuftheayay

80+ Bronze
Uygunsuz davranış
istiyorsan söv dava etmem, belki de cidden öyle düşünüyorsundur ben şu anda senin ailen hakkında pek iyi düşünmüyorum ama forum kuralları gereği bunu dile getiremiyorum işte bu kısıtlamadır.

istiyorsam allaha söverim, istersem (ki yapmam) Atatürke söverim, istersem dinlere, istersem mitlere her istediğime sövebilirim. İfade özgürlüğünün sınırı yoktur.
Ala ala sokaktaki ite bak gelmiş benim ailem hakkında iyi düşünmüyormuş, gitte bi köşede kuyruğunu kıstır otur kemik atsınlar sana aslanım hadi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,497
İsim
Mert Can Ergün
Silivri

JSezar

80+ Silver
Ne yazıyor fotoda?

TahinPekmez