Neler Yeni

twitter hakkınızda yasal işlem başlatıldı

Besim Tibuk

80+ Gold
Dostum biraz düşünsen zaten anlarsın örnek veriyorum twitter üzerinden birisi senin önemli değerlerine küfür ediyor sen buna gidip takıyorsun vs. sinirliyorsun bence bu tamamen saçmalık çünkü o kişi benim tanımadığım benim için tamamen önemsiz biri bunu gidip kafama takacak kadar cahil değilim.
Devlet yardımıyla cezalandırmak dışında elinden bir şey gelmiyor sanki.
Henüz ifade özgürlüğünden kastımız ne onu bilmeden konuşuyor.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
kişiyi tahrik ettikten sonra olay ifade özgürlüğünden çıkar zaten
Dostum olayı anlamamakta diretiyorsun sanırım bak başta da örnek verdim. Sen Amerika'da kahrol biden yazılı bir tişört ile gezebilirsin istersen beyaz sarayın önüne git sana dokunulmaz ki bunun videoları vs. zaten var ama Türkiye'de bunu yaparsan geçmiş olsun.

yusuftheayay

80+ Bronze
Dostum biraz düşünsen zaten anlarsın örnek veriyorum twitter üzerinden birisi senin önemli değerlerine küfür ediyor sen buna gidip takıyorsun vs. sinirliyorsun bence bu tamamen saçmalık çünkü o kişi benim tanımadığım benim için tamamen önemsiz biri bunu gidip kafama takacak kadar cahil değilim.
Hayır benim dediğim Twitter için değil genel konuştum , sen bana diyprsunki herşeyin mizahı olur, o zaman biri gelip senin karşında ailenle ilgili mizah yapsada tutumum aynı olur diyorsun sıkıntı burda.

Besim Tibuk

80+ Gold
Hayır benim dediğim Twitter için değil genel konuştum , sen bana diyprsunki herşeyin mizahı olur, o zaman biri gelip senin karşında ailenle ilgili mizah yapsada tutumum aynı olur diyorsun sıkıntı burda.
Canım benim sen hala diretiyorsun.
Biz izleyip mizaha gül demiyoruz.
Sadece bu olay yasalarda karşılığı bulunan bir suç olmamalı.
Ben ya da sen ağzımızdan çıkan şeyler için cezalandırılmamalıyız.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Dostum sen nasıl anlamıyorsun hala olayı ben Twitter üzerinden örnek veriyorum sadece niye hala diretiyorsun.

Ek olarak sonuç olarak babanın oğlu değil bu adam neyini bu kadar savunuyorsun da bu kadar takıntılısın. Ölüp gitmiş Allah rahmet eylesin o da eylerse işte bu kadar basit yani bu kadar takmayın babanızı savunur gibi savunmayın körü körüne ben sabahtan beri sana ifade özgürlüğünü anlatmaya çalışıyorum sadece kişiden bağımsız.

yusuftheayay

80+ Bronze
Canım benim sen hala diretiyorsun.
Biz izleyip mizaha gül demiyoruz.
Sadece bu olay yasalarda karşılığı bulunan bir suç olmamalı.
Ben ya da sen ağzımızdan çıkan şeyler için cezalandırılmamalıyız.
Tabikide, ama hakaret, din, ırk bunlar hariç herşeyin bir sınırı olmalı

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
İzahı olmayan şeylerin mizahı olur bence bir şey olmaz

Besim Tibuk

80+ Gold
Tabikide, ama hakaret, din, ırk bunlar hariç herşeyin bir sınırı olmalı
Hayır. Kimse inanmak ya da saygı duymak zorunda değil.
Din, şahsiyet, ırk farketmeksizin ağızdan çıkan her hakaret ifade özgürlüğüdür.

Top Bottom