Onu ben yazdım (!)arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
Hayır sövemesin.istiyorsan söv dava etmem, belki de cidden öyle düşünüyorsundur ben şu anda senin ailen hakkında pek iyi düşünmüyorum ama forum kuralları gereği bunu dile getiremiyorum işte bu kısıtlamadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
istiyorsam allaha söverim, istersem (ki yapmam) Atatürke söverim, istersem dinlere, istersem mitlere her istediğime sövebilirim. İfade özgürlüğünün sınırı yoktur.
İfade özgürlüğü denir balım buna. Bunun da sınırı yoktur. Ben Atatürke sövenlere bir şey demem mesela koskoca önder bi tarafı kırık bir NPC nin sövmesine mi takacak.Hayır sövemesin.
Atatürk'ü koruma kanunu bunu engellemektedir.İfade özgürlüğü denir balım buna. Bunun da sınırı yoktur. Ben Atatürke sövenlere bir şey demem mesela koskoca önder bi tarafı kırık bir NPC nin sövmesine mi takacak.
Biliyorum. Bu arada beni o tarz şeylere sövecek biri kadar alçak görmeyin öyle değilim. Ama sövenlere bir şey diyemem.Atatürk'ü koruma kanunu bunu engellemektedir.
Aha kadir popcorn, merak etme seninle dalga geçmiş.arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
Siz ciddi ciddi anlamakta kıtlık yaşıyorsunuz.Tamam kanki ben burdan ailenden herhangi bir bireye annen baban kız kardeşin vs ağzıma geleni söliyim sonra ifade özgürlüğü diyim tamam deyip oturacak kadar genişmisin
Herkes, her şeye ve herkese sövebilmelidir.Hayır sövemesin.
hiç bişi olmaz yapamaz geri at bencearkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
Besim abi seni takibe alıyorum her şeyde bendensinSiz ciddi ciddi anlamakta kıtlık yaşıyorsunuz.
İfade özgürlüğü denilen şey oturup seni alkışlayacak kadar geniş olmak değildir.
İfade özgürlüğü dediğimiz şey söylediğin şeyden dolayı seni devlete şikayet etmemektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes, her şeye ve herkese sövebilmelidir.
Yasalarda da bunun bir cezası kesinlikle olmamalı.
ona bakarsan ben özgür bir birey olduğumu söyleyip birini bıçaklamamdamı özgürlük bir bireyi rençide ediçi kelimeler kullanman ifade özgürlügü olmazİfade özgürlüğü denir balım buna. Bunun da sınırı yoktur. Ben Atatürke sövenlere bir şey demem mesela koskoca önder bi tarafı kırık bir NPC nin sövmesine mi takacak.