yusuftheayay
80+ Bronze
Ailenle ilgili mizah yapsamda bunu diyebilicekmisinHayır her şeyin mizahı olur.
Ailenle ilgili mizah yapsamda bunu diyebilicekmisinHayır her şeyin mizahı olur.
ifade özgürlüğüne patladım güm diye ben senin soyuna sopuna söveyim ırkçılık yapayım sen buna ifade özgürlüğü de buna çok meraklısınız herhaldeABD'nin gelişme sebebinden değil, ifade özgürlüğünden bahsediyor arkadaş. Okuduğunu idrak edemiyor musun?
Hakkınızda yasal işlem başlatıldı!arkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
gelişmiş çünkü en azından siyasi konudaifade özgürlüğü olarak avrupayıda verebilir ama sırf gelişmiş diye hep amerikanın yaptıkları örnek veriliyor
Yaw çoluk çocuk işte bunlar, ifade özgürlüğü ne bilmiyorlar iki youtube videosu izliyorlar oradaki adam küfür ifade özgürlüğüdür diyo atlıyorlar, kendi fikirleri yokifade özgürlüğüne patladım güm diye ben senin soyuna sopuna söveyim ırkçılık yapayım sen buna ifade özgürlüğü de buna çok meraklısınız herhalde
siyasi açıdan gelişmiş olması toplum olarak ta gelişimiş olduğu manasına gelmezgelişmiş çünkü en azından siyasi konuda
ulan asıl çocuk sensin ben senin babana mı hakaret ettim yunana kazansaydı diyen biriyle dalga geçmek hakaret mi oluyor adam zaten vatan hainiYaw çoluk çocuk işte bunlar, ifade özgürlüğü ne bilmiyorlar iki youtube videosu izliyorlar oradaki adam küfür ifade özgürlüğüdür diyo atlıyorlar, kendi fikirleri yok
OmgHayır her şeyin mizahı olur.
teknik olarak vatan haini sayılmıyor fetoş gibi değilulan asıl çocuk sensin ben senin babana mı hakaret ettim yunana kazansaydı diyen biriyle dalga geçmek hakaret mi oluyor adam zaten vatan haini
Korkma şikayet edilirsen ifadeye çağırırlar yazmazlararkadaşlar ben böyle bir resim paylaştım altına biri hakkınızda yasal işlem başlatıldı yazmış bende hemen sildim sizce bir şey olur mu?
EvetAilenle ilgili mizah yapsamda bunu diyebilicekmisin
Evet yaparsan bu da ifade özgürlüğü olur.ifade özgürlüğüne patladım güm diye ben senin soyuna sopuna söveyim ırkçılık yapayım sen buna ifade özgürlüğü de buna çok meraklısınız herhalde