Neler Yeni

Twitter'da Boş Yere Tehdit Eden Birini Bildirebilirmiyim?

Roche

80+ Bronze
Merhabalar, Twitter'da uzaktan eğitim ile ilgili bir şeyler yazan birine cevap verdim. Hakaret sayılabilecek bir şey yazmamama rağmen kendisi beni mahkemeye vereceğini söylüyor :D. Böylelerinden sıkıldım artık bunları şikayet etsem hesapları kapanır mı?

Chan Benim.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    116.7 KB · Hit: 119
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    115.6 KB · Hit: 119
  • 3.PNG
    3.PNG
    37 KB · Hit: 119
Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Sevgili arkadaşım daha sosyal mecrada küfürler edenler ceza almıyor onu geçtim birini öldüren serbest kalıyor. Siz birini dava ederek ne yapacaksınız? Dava düşer direk.

Diyolaga da ayrı patladım. Analize bak Şubatta şu yaygınmış. Yok okul kapanmalı, çocuğun ölünce anlarsın. O zaman ebeveynlerinin çalıştığı yerler de kapansın? Annen, baban ölünce üzülmeyecek misin? :)

Son düzenleme:

benpatrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren Yıldırım
Birinci sınıf kavgasımı ne bu ahahaah hocam fazla takmayın pek bir şey dememiş zaten :D

Roche

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgili arkadaşım daha sosyal mecrada küfürler edenler ceza almıyor onu geçtim birini öldüren serbest kalıyor. Siz birini dava ederek ne yapacaksınız? Dava düşer direk.
Yok hocam Chan benim eklemeyi unutmuşum. Dava edeceğini iddia ediyor. Kendisi 12-13 yaşında çocuk büyük ihtimalle.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
.
Hocam analiziniz bence yanlış. Twitte tek hakaret yok, hiç bir halt yiyemez. Rahat olun.

Roche

80+ Bronze
Hocam analiziniz bence yanlış. Twitte tek hakaret yok, hiç bir halt yiyemez. Rahat olun.
Yok hocam rahatım zaten alıştık bunlara da. Bu sonuçta boş yere mahkemeye vereceğini iddia ediyor. Ben bu arkadaşı Twitter'a bildirebilirmiyim ya da bildirsem ceza alırmı? (hesap kapatılması vesaire)

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yok hocam rahatım zaten alıştık bunlara da. Bu sonuçta boş yere mahkemeye vereceğini iddia ediyor. Ben bu arkadaşı Twitter'a bildirebilirmiyim ya da bildirsem ceza alırmı? (hesap kapatılması vesaire)
Hesap kapatılma bunun gibi bir mesajlaşmadan olmaz, tehdit davası açabilirsin.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhabalar, Twitter'da uzaktan eğitim ile ilgili bir şeyler yazan birine cevap verdim. Hakaret sayılabilecek bir şey yazmamama rağmen kendisi beni mahkemeye vereceğini söylüyor :D. Böylelerinden sıkıldım artık bunları şikayet etsem hesapları kapanır mı?

Chan Benim.
Diyaloglar bi değişik niyeyse

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
20 yaşındayım hocam.
Ya güzel arkadaşım sürekli yapmam ama hem bu yukarıdaki mesajlar hem de bu "20 yaş" deyince bıraktım Twitter girdim ve reply filan işim gücüm yok okudum da.

Senin üniversitede olman lazım. Öğretmen değil profesörün olmalı.
Yanılıyor olabilirim fakat bana 14-16 yaş arasındaki birisi geliyorsun.
Yanılıyorsam da üzgünüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,722
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom