Çözüldü✓ Type C Kulaklık Önerisi

slm.ycl02

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,650
Bütçe
1000
Tablet telefon karışık kullanım için Type C kulaklık arıyorum.
Akg, Jbl, Baseus, Ugreen, Anker, Xiaomi vs. çok kulaklık var bilgili hocalarımdan tavsiye istiyorum.
Beklentim temiz mikrofon kalitesi, müzik için güzel dengeli bass.
Olmazsa olmazlar type c ve silikonlu olması.
Bütçe 1000Tl civarları 2'ye kesin çıkmam.

Son düzenleme:
hocam merakımdan soruyorum kusura bakmayın yani bluetooth varken neden kablolu tercih ediyorsunuz. kablosunun dolanması ayrı cebinden telefona kablo çekmen ayrı tak çıkar neden yani

hocam merakımdan soruyorum kusura bakmayın yani bluetooth varken neden kablolu tercih ediyorsunuz. kablosunun dolanması ayrı cebinden telefona kablo çekmen ayrı tak çıkar neden yani
Tws kulaklığım var ama hem arama konusunda yetersiz hem de Discord üzerinden konuşurken bir şeyler izlemek istersem kablosuzlar arama modunda olduğu için rezalet ses geliyor. Tüm diziyi/filmi call mode(hands free) izliyorum.

İyi bir ses kalitesi istiyorsan kablolu bakmak zorundasın. Kulaklıklarda kablosuz kadar balon bir özellik görmedim.

Xiaomi olanı fp olması nedeniyle aldım gelirse yorum yaparım.

Normalde IEM önerirdim ama mikrofon önemliymiş. Hayırlı olsun.
Diğer evde kz castor siyah var onu mikrofonsuz almıştım ve jaklı. Bunu uyguna bulmasam 1k bandında iem bakmaya da başlamıştım. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,811
Üyeler
201,043
Son üye
yeeit

Geri