TYT AYT netleriniz nasıl?

Ben o kafayla sınava girdim çok rahattım stres yapmadım.Ama yine de sen halledebileceğin kadar hallet.
Hedefim gerçekten yüksek. Başarabileceğimi sanmıyorum. Tam anlamıyla hiç ders çalışmadım.

Konudan bağımsız: 2003'lüsün, değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman mezunu kesin kafaya koy.Ailene de söyle alıştır.Sınavdan sonra üzülmesinler.
Mezuna da bırakmak istemiyorum bir yandan. Şu 2 ayda tüm vaktimi verimli geçirsem olur mu acaba kafasındayım ama verdiğim karara ben bile inanmıyorum.

Konudan bağımsız: 2003'lüsün, değil mi?

Mezuna da bırakmak istemiyorum bir yandan. Şu 2 ayda tüm vaktimi verimli geçirsem olur mu acaba kafasındayım ama verdiğim karara ben bile inanmıyorum.
Evet 2003'lüyüm.Hedefin ne? Sıralama olarak

Valla benim hedefim de sayısal 5k.İnşallah yaparsın ama zor gibi.
Gerçekten çok zor. AYT matematiğim hiç yokmuş gibi hissediyorum. Denemelerde ortalama 15 net çıkıyor. Minimum 25 olması gerekiyor.

5K desem çok mu abartı olur? :D OBP rezalet bu arada. 78.
Hocam obp seni çok geriye atar ya.Benim obp 93 yine de yüksek sıralamada(10k-5k) geriye atıyor sen düşün

Gerçekten çok zor. AYT matematiğim hiç yokmuş gibi hissediyorum. Denemelerde ortalama 15 net çıkıyor. Minimum 25 olması gerekiyor.
Hatta en az 30 flan olması lazım

Instagram kullanıyorsan beni ekleyebilirsin. _furkan.krgl_
İlerlememizi beraber kaydederiz.

Hocam obp seni çok geriye atar ya.Benim obp 93 yine de yüksek sıralamada(10k-5k) geriye atıyor sen düşün

OBP 76 ve OBP 96 arasında sadece 2-3 AYT neti var. Daha fazla net çıkarmam lazım.

Diğer dersleri iyi tutmam lazım. Matematiğimi 2 ayda o kadar geliştiremem sanırım..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,930
Üyeler
186,265
Son üye
astrallllllü
Geri