Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,206
Ben çalışamadım.. Mezuna kalsam mı diye düşünüyorum.İşin sırrı köpek gibi düzenli çalışmak ya
Ben çalışamadım.. Mezuna kalsam mı diye düşünüyorum.İşin sırrı köpek gibi düzenli çalışmak ya
Hedefim gerçekten yüksek. Başarabileceğimi sanmıyorum. Tam anlamıyla hiç ders çalışmadım.Ben o kafayla sınava girdim çok rahattım stres yapmadım.Ama yine de sen halledebileceğin kadar hallet.
Mezuna da bırakmak istemiyorum bir yandan. Şu 2 ayda tüm vaktimi verimli geçirsem olur mu acaba kafasındayım ama verdiğim karara ben bile inanmıyorum.O zaman mezunu kesin kafaya koy.Ailene de söyle alıştır.Sınavdan sonra üzülmesinler.
Evet 2003'lüyüm.Hedefin ne? Sıralama olarakKonudan bağımsız: 2003'lüsün, değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mezuna da bırakmak istemiyorum bir yandan. Şu 2 ayda tüm vaktimi verimli geçirsem olur mu acaba kafasındayım ama verdiğim karara ben bile inanmıyorum.
5K desem çok mu abartı olur?Evet 2003'lüyüm.Hedefin ne? Sıralama olarak
Gerçekten çok zor. AYT matematiğim hiç yokmuş gibi hissediyorum. Denemelerde ortalama 15 net çıkıyor. Minimum 25 olması gerekiyor.Valla benim hedefim de sayısal 5k.İnşallah yaparsın ama zor gibi.
Hocam obp seni çok geriye atar ya.Benim obp 93 yine de yüksek sıralamada(10k-5k) geriye atıyor sen düşün5K desem çok mu abartı olur?OBP rezalet bu arada. 78.
Hatta en az 30 flan olması lazımGerçekten çok zor. AYT matematiğim hiç yokmuş gibi hissediyorum. Denemelerde ortalama 15 net çıkıyor. Minimum 25 olması gerekiyor.
OBP 76 ve OBP 96 arasında sadece 2-3 AYT neti var. Daha fazla net çıkarmam lazım.Hocam obp seni çok geriye atar ya.Benim obp 93 yine de yüksek sıralamada(10k-5k) geriye atıyor sen düşün
Hatta en az 30 flan olması lazım
Diğer dersleri iyi tutmam lazım. Matematiğimi 2 ayda o kadar geliştiremem sanırım..Hocam obp seni çok geriye atar ya.Benim obp 93 yine de yüksek sıralamada(10k-5k) geriye atıyor sen düşün
Hatta en az 30 flan olması lazım