TYT - Dr.Biyoloji, VIP Fizik ve Kenan Kara Geometri Video Kitapları Alınır mı?

Dostum biyolojide ne yaptın? Ben barış hocanın kitabını aldım ama çok yüzeysel anlatıyor gibi geldi bilmediğim kavramlardan bahsediyor hiçbir şey anlamıyorum ya.
aynı şeyi bende yazdım yukarda bana da yüzeysel geldi bence temeli olmayanlar için uygun değilmiş kanal arayışındayım hayırlısı bakalım

aynı şeyi bende yazdım yukarda bana da yüzeysel geldi bence temeli olmayanlar için uygun değilmiş kanal arayışındayım hayırlısı bakalım
Şu kanal sıkıntısı yüzünden bir başlayamadım şu derse ya. 80Tl boşa verdik kitaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Furkan Karagülle siz hangi kanalı önerirsiniz?

@Napoli @Rulep korktum ha. Ben de satın aldım da. Sipariş geçeli 2 3 gün oluyor. Şöyle ki adam doktor. Yani doktordan biyo dinlemek zor olabilir. :D

@Napoli @Rulep korktum ha. Ben de satın aldım da. Sipariş geçeli 2 3 gün oluyor. Şöyle ki adam doktor. Yani doktordan biyo dinlemek zor olabilir. :D
Temeliniz yoksa geçmiş olsun.

Senin Biyolojin.
Evet oraya başladım harika.

@Furkan Karagülle hocam üniversite kayıtları geçti mi ben kayıt yaptırmadım 2023 te girecektim?

Temeliniz yoksa geçmiş olsun.

Evet oraya başladım harika.

@Furkan Karagülle hocam üniversite kayıtları geçti mi ben kayıt yaptırmadım 2023 te girecektim?
Bana hatırlattığın iyi oldu. Benim de bilgim yok bu konuda.

@Harley Quinn❖, senin bilgin var mı?
Şubat Mart ayları arasında yapılır. Neredeyse bir ay süreniz olur. Rehber öğretmen size hatırlatır. Mezunsanızda illaki duyarsınız bir yerden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,298
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri