Neler Yeni

TYT Fen nasıl çalışılmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
10 net falan yapmak istiyorum ea yım sizce soru bankası mı almalıyım hepsine ayrı ayrı yoksa deneme mi alıp çözmeliyim yt da hangi hocaları önerirsiniz

sirefeee

80+
fizik adına Özcan aykın kimya görkem Şahin biyoloji de drbiyoloji bence ayrı ayrı sb alın

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
muhammed samet
10 net falan yapmak istiyorum ea yım sizce soru bankası mı almalıyım hepsine ayrı ayrı yoksa deneme mi alıp çözmeliyim yt da hangi hocaları önerirsiniz
Öncelikle konuyu bilmeden soru çözmek saçma olur önce konulari öğrenmen lazım

LutfuPasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Lütfü A
hedefin sadece 10 netse deneme üzerinden gidebilirsin sürekli tekrarlayank konulara ayrıca çalışırsın. kaynak olarak bir fikrin olmadığında 345 in kaynaklarını kullanabilirsin orta seviyede en iyi kaynaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hedefin sadece 10 netse deneme üzerinden gidebilirsin sürekli tekrarlayank konulara ayrıca çalışırsın. kaynak olarak bir fikrin olmadığında 345 in kaynaklarını kullanabilirsin orta seviyede en iyi kaynaklar
teşekkürler

PokeTopu

80+
Konuları 1 ay içinde programla erit 10 net üstü çok rahat yaparsın üstüne de konular bittikten sonra haftada 3-4 olacak şekilde branş denemesi at hem konuları tazelersin hem de bilmediğin soru tarzlarıyla yorumlama yeteneği kazanırsın soru bankası önermiyorum tyt için soru bankası neredeyse çözmedim sadece çok çok zorlandığım konulardan çözdüm (biyoloji için organeller fizik için kaldırma kuvveti gibi) şu an 15 netin altında yapmıyorum genel olarak yani zorlandıklarından pdf olarak taraman yeterli olur bence tabi bu senin çalışma azmine de bağlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,707
Üyeler
164,718
Son üye
Anya77
Top Bottom