TYT'de sorular çalındı iddiası

galiba bu sene sınava girmedin daha insanlar bu şüpheden dolayı böyle bir şey yapabilir senin böyle yazman gereksiz haberin olsun.
Evet girmedim. LGS'de sorular zor diyince ''ağlamayın'' diyenler şimdi hüğğ derler.

evet değistirmiyor , yalan haber yapmanin serbest olduğu yerde , yalan haberide yayan cahillerde olur :) 🤣🤣🤣🤣🤣
Yalanı yayan cahil değilim. :)
Yalan haberi paylaşan da ben değilim, ben sadece gördüklerimi yazıyorum ki yazdıktan sonra yanlış olduğunu anlayıp "Düzenleme" olarak değiştirdim.
Gelmiş hala benimle sidik yarışması yapıyorsun.
Egonu tatmin etmek için yaptığın harekete bak xD

YAV ANLIYORUM DOSTUM DÜZENLEME OLARAK YAZMIŞIM ZATEN
NEDEN KIZGIN ATIYORSUN?
ADAM GİBİ OKUYUN YETER ARTIK
HER ÖNÜNE GELEN BİR ŞEY SÖYLÜYOR
DİĞER SAYFALARI DA OKUYUN
zaten o yazıyı gördüm ona istinaden dedim size bir zararı yok manasında dedim eğitim askeri personeli kapsıyor dedim bu şey gibi nasıl somalide katar da asker eğitiyorsak burada askeri doktor eğitiyoruz manasında dedim umarım anlatabilmişimdir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuşma şeklinden nasıl birisi olduğun ortaya çıkıyor zaten.
Haberi paylaşan ben miyim? Basın özgürlüğü var diye insanları kandırıyorlar.
Sonraki sayfalarda bununla ilgili şeyleri konuştuk zaten.
Bir şeyi değiştirmiyor zaten.
yine demiş değişmiyor diye yazık kafana

zaten çalınacak arkadaşlar her sene çalınıyor sadece bilmiyoruz. o sınavı hazırlayanlar kimseyle konuşmuyor mu sanyorsunuz. sadece gündem olmuyor

yine demiş değişmiyor diye yazık kafana
Neden benim gibi öğrenci olanlar gününün 15 saatini ders çalışıp tıp kazanmaya çalışıyor?
Neden elin Katarlısının askeri doktoru hiçbir şey olmadan tıp eğitimi alıyor?
Ha diyeceksin bizde onlara yaptık..
PFFFFFFF bana ne elin Katarlısının doktorundan.

Neden benim gibi öğrenci olanlar gününün 15 saatini ders çalışıp tıp kazanmaya çalışıyor?
Neden elin Katarlısının askeri doktoru hiçbir şey olmadan tıp eğitimi alıyor?
Ha diyeceksin bizde onlara yaptık..
PFFFFFFF bana ne elin Katarlısının doktorundan.
ya elin katarlısı değil anlamıyormusun askeri personel askeri doktor eğitim alıyor ya askeri personel eğitim alıyor askeri personel eğitim alıyor anladın mı yeter artık ya ne kadar boş insanlarsınız siz

Yalanı yayan cahil değilim. :)
Yalan haberi paylaşan da ben değilim, ben sadece gördüklerimi yazıyorum ki yazdıktan sonra yanlış olduğunu anlayıp "Düzenleme" olarak değiştirdim.
Gelmiş hala benimle sidik yarışması yapıyorsun.
Egonu tatmin etmek için yaptığın harekete bak xD
tmm dostum sen haklisin 🤣🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri