dairemizde altyapı yok ve Yani kazı ekibi kablo boru vs ücretlerini ben karşılaşayip fiber internet getirmem mümkün mü böyle şeyler dedim doğru mu ? YouTube de bunun videosunu da görmüştüm bilgisi olan yazarsa sevinirim.
dostum mümkün olsa bile ucuz olmayacaktır düşündüğün kadar binlerce liraları bulabilir bencedairemizde altyapı yok ve Yani kazı ekibi kablo boru vs ücretlerini ben karşılaşayip fiber internet getirmem mümkün mü böyle şeyler dedim doğru mu ? YouTube de bunun videosunu da görmüştüm bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Doğru hocam ama epey bir uğraştırıyorlardairemizde altyapı yok ve Yani kazı ekibi kablo boru vs ücretlerini ben karşılaşayip fiber internet getirmem mümkün mü böyle şeyler dedim doğru mu ? YouTube de bunun videosunu da görmüştüm bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Alt yapı müdürlüğüne git ücretsiz çekerlerdairemizde altyapı yok ve Yani kazı ekibi kablo boru vs ücretlerini ben karşılaşayip fiber internet getirmem mümkün mü böyle şeyler dedim doğru mu ? YouTube de bunun videosunu da görmüştüm bilgisi olan yazarsa sevinirim.
10-15 bin lira arası tutuyor bizim apartmanda para toplanmıştı oyle getirtdik.dostum mümkün olsa bile ucuz olmayacaktır düşündüğün kadar binlerce liraları bulabilir bence
bende 3 yıl kadar internetsiz yaşadım 2020 başında fiber altyapı geldi türk telekom kullanıyorum ve aşırı memnunumdairemizde altyapı yok ve Yani kazı ekibi kablo boru vs ücretlerini ben karşılaşayip fiber internet getirmem mümkün mü böyle şeyler dedim doğru mu ? YouTube de bunun videosunu da görmüştüm bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Bak sen öyle mi ciddenAlt yapı müdürlüğüne git ücretsiz çekerler
KNK bu altında yazan sistem özelliklerini nasıl yazıyorsun?bende yazcamDoğru hocam ama epey bir uğraştırıyorlar![]()
Adam öneri vermiş sana ne?Bak sen öyle mi cidden![]()
Öyle yapan var youtubede denk geldi bursa mudanyada alt yapı pek yok ve şehir merkezinden fiber çektittirdi adam ücret ödemedenBak sen öyle mi cidden![]()
Sağ yukarıdan profiline tıkla içinde imza yazıyor ona gir oradan yazmaya başlaKNK bu altında yazan sistem özelliklerini nasıl yazıyorsun?bende yazcam