Ücretsiz Antivirüs Programı Önerileri

Eymenzz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
485
dostlar merhaba bilgisayarda ucretisz sekilde kullanabilecegim bir antivirus programı lazım onerileriniz nedir

dostlar merhaba bilgisayarda ucretisz sekilde kullanabilecegim bir antivirus programı lazım onerileriniz nedir
antivirüs değil ancak virüs taraması olarak kesinlikle kaspersky virüs removal tool , zaten eğer antin kuntin işlerle uğraşmıyorsan defender yeterli.

antivirüs değil ancak virüs taraması olarak kesinlikle kaspersky virüs removal tool , zaten eğer antin kuntin işlerle uğraşmıyorsan defender yeterli.
bana biraz daha antivirus lazım ya

Bitdefender en iyilerden biri bildiğim kadarıyla, fiyatı biraz tuzludur. Onun dışında kaspersky bedavadan biraz pahalı oluyor, ücretsiz arayacağına onu al geç.

Aktif olarak 3 PC de bitdefender kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim yıllık olan uygun.

Avast olabilir fazla indirmiyorum bir ama yetiyor onceden bir kac kez engellemisti okul zamani

Şahsen windows defender derim ama ille başka bir program bakıyorsanız eset. Uygun fiyata satılıyor çeşitli sitelerde.

Geri