Ümitcan Uygun
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çevrimdışıya alırsan açılmaz.Aile paylaşımı Açılmaz demi ?
Çevrimdışıya alırsan açılmaz.Aile paylaşımı Açılmaz demi ?
Nerden Alıcam Kendi hesabımı mı alayım çevrim dışınaÇevrimdışıya alırsan açılmaz.
Hayır bu hesaba girince kendini çevrim dışına alabilirsin.Nerden Alıcam Kendi hesabımı mı alayım çevrim dışına
Gireceğimiz Hesabıda mı alıyoruz çevrim dışınaÇevrimdışıya alırsan açılmaz.
Tamamdır TeşekkürlerHayır bu hesaba girince kendini çevrim dışına alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Geforce da Kendi e postamızla girip steami bu hesapla giriyoruz deilmi ?Hayır bu hesaba girince kendini çevrim dışına alabilirsin.
Alıntıyı görüntüle
Evet.Geforce da Kendi e postamızla girip steami bu hesapla giriyoruz deilmi ?
Arada virgül olacak hocam.İçinden ''Çok komiğim'' diyorsun galiba.
Hayır değilsin.
ama girdiğimizde gene pin istiyor problem oluyorEvet.
Bu adamı deli ederArada virgül olacak hocam.
"Hayır, değilsin."
İyi forumlar.
Knk ben indircemde simdi bi sıkıntı olmaz demiBu da bugünün sonuncu ve en mega falan hesap.Steam Ücretsiz 280 oyunlu hesap
Bugünün sonuncu hesabı olabilir. Toplam 251 tane oyun var. Steam kullanıcı adı: himurakeitaro Steam şifresi: Kenshin Steam Guard yok. PIN yok. CS:GO 1180.7 saat! PES 2021+2020 Ya da alın tüm oyunların listesi. [#1] - [Game: Source SDK Base 2007] - [Played: 38.22 hrs.] - [Recently played: 3.52...forum.donanimarsivi.com
birden fazla pc den yüklenicekler olan bunlara olacakUcuz (Ucuz değil bu direk ücretsiz.) etin yahnisi yavan olur.
Kendi hesabımdan indirimlerde satın alıp oynamayı tercih ederim. Bunun korsandan pek bir farkı yok benim gözümde.
Hocam çevrimdışı moddayım ama hala aile görünümü pin istiyor?Değerimi bilin arkadaşlar.
Keyifli oyunlar.
Alıntıyı görüntüle
Bende oyun yüklü değil ama GeForce NOW üzerinden açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Not: Steam'ı çevrimdışıya alıp oynayın.
Korsan koruması yokKorsan koruması yoksa olur.