Ücretsiz olarak Linux'u nasıl öğrenirim?

Tre-x

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,161
önerdiğiniz Youtube kanalı veya web sitesi var mı ?
@Alexa

önerdiğiniz Youtube kanalı veya web sitesi var mı ?
@Alexa
Yok. Linux'u öyle öğreten bir kanal var mı bilmiyorum. Linux zaten kendi kendini öğretir. Sen kur normalde ne yapıyorsan onu yap. Hatalar almaya başladıkça öğreniyorsun.

Yok. Linux'u öyle öğreten bir kanal var mı bilmiyorum. Linux zaten kendi kendini öğretir. Sen kur normalde ne yapıyorsan onu yap. Hatalar almaya başladıkça öğreniyorsun.
Sen nasıl öğrenmiştin

yazdım , bu siteye ulaşılamıyor diyor
Linuxu yüklemeden kullanmak için bir site vardı Can değer isimli YouTube kanalının shortslarinda vardı fakat öğrenmek için yapmanız gereken (bence) vm veya ana makineye indirip günlük işlerinizi yapmanız. Dosya indirmekten tut oyun oynamaya ve eğer kodlama yapıyorsanız müzikle ilgileniyorsanız onlara da. Ayriyeten ingilizce biliyorsanız linux kanalları izleyebilirsiniz.

Linuxu yüklemeden kullanmak için bir site vardı Can değer isimli YouTube kanalının shortslarinda vardı fakat öğrenmek için yapmanız gereken (bence) vm veya ana makineye indirip günlük işlerinizi yapmanız. Dosya indirmekten tut oyun oynamaya ve eğer kodlama yapıyorsanız müzikle ilgileniyorsanız onlara da. Ayriyeten ingilizce biliyorsanız linux kanalları izleyebilirsiniz.
işte hocam bana kanalların ismi lazım

linux un olayı ne hocam?

linux öğreten kanalların çoğu yarıda bırakıyor seriyi.Aynı şekilde oyun yapım kanallarıda.Hiç yoktan 36 TL ye udemyde kurs almanızı öneririm.
Post automatically merged:

İşletim sistemi
hocam onun ne olduğunu biliyorum işleyiş mantığını merak ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10