TyLoo 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1,494 Dahası Reaksiyon skoru 871 İsim faruk efe 4 Ağustos 2020 #1 Photoshop ve video editlerine başlamak istiyorum ücretsiz ve youtubeden da derslerini bulabileceğim uygulama var mıdır?
Photoshop ve video editlerine başlamak istiyorum ücretsiz ve youtubeden da derslerini bulabileceğim uygulama var mıdır?
COMANDANTE 80+ Silver Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 4,518 En İyi Cevap 5 Dahası Reaksiyon skoru 4,282 İsim Muhammed Talha Kuruçimen 4 Ağustos 2020 #2 Afgan rasulov ben ondan öğrendim ps yi
TyLoo 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1,494 Dahası Reaksiyon skoru 871 İsim faruk efe 4 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 weirdo yazmış: ilk defa mı yapıcan edit? Devamı için tıklayın... evet işte başlamak istiyorum
weirdo 80+ Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 34 4 Ağustos 2020 #5 TyLoo yazmış: evet işte başlamak istiyorum Devamı için tıklayın... camtasia veya vegas pro önerebilirim. vegas pro daha karmaşık ama öğrenince sınır tanımazsın, youtube'de dersleri var.
TyLoo yazmış: evet işte başlamak istiyorum Devamı için tıklayın... camtasia veya vegas pro önerebilirim. vegas pro daha karmaşık ama öğrenince sınır tanımazsın, youtube'de dersleri var.
TyLoo 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 1,494 Dahası Reaksiyon skoru 871 İsim faruk efe 4 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 weirdo yazmış: camtasia veya vegas pro önerebilirim. vegas pro daha karmaşık ama öğrenince sınır tanımazsın, youtube'de dersleri var. Devamı için tıklayın... photoshop da var mıdır ?
weirdo yazmış: camtasia veya vegas pro önerebilirim. vegas pro daha karmaşık ama öğrenince sınır tanımazsın, youtube'de dersleri var. Devamı için tıklayın... photoshop da var mıdır ?
Mergen 80+ Bronze Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1,139 4 Ağustos 2020 #7 Yabancı kanalları takip etmenizi öneririm.Ben hep yabancı kanalları takip ediyorum.Tr de çok az var kaliteli içerik üreten kanal. Program olarak da adobe yazılımlarını öğrenmeye başlayın.Başta zorlanırsınız ama öğrenince çok zevkli olur.
Yabancı kanalları takip etmenizi öneririm.Ben hep yabancı kanalları takip ediyorum.Tr de çok az var kaliteli içerik üreten kanal. Program olarak da adobe yazılımlarını öğrenmeye başlayın.Başta zorlanırsınız ama öğrenince çok zevkli olur.