ÜCRETSİZ Voice Changer önerisine ihtiyacım var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,382
Tam zamanlı ses değiştirecek uygulama lazım ücretsiz. Kız sesi yapıp arkadaş trolleyeceğiz çok profesyonel olmasına gerek yok :)

Tam zamanlı ses değiştirecek uygulama lazım ücretsiz. Kız sesi yapıp arkadaş trolleyeceğiz çok profesyonel olmasına gerek yok :)
vallahi piyasada olanların çoğu çok sıkıntılı ya deneme sürümü oluyor ya da arkada çok kötü şeyler döndürüyor.

Gerçekçi olsun diyosan mecbur para ödeyerek alman lazım ücretsiz arıyosan clownfish var

En basitinden clownfish ayarı verebilirim fakat acemice olur. Daha profesyonel bir şey isterseniz Voice changer fakat Türkçeye uygun ses dosyası bulmanız üstüne sisteminizin güçlü olması lazım fakat ben yaptığım zaman gecikmeli geliyordu ses ayarını yapamamıştım.

Konuyu gördüm fakat bilmediğim için yorum yapmadım. En fazla kimi etiketleyebilirim anca @jombo var o da biliyor mudur bilmiyorum
Seni etiketleyince konu canlandı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En basitinden clownfish ayarı verebilirim fakat acemice olur. Daha profesyonel bir şey isterseniz Voice changer fakat Türkçeye uygun ses dosyası bulmanız üstüne sisteminizin güçlü olması lazım fakat ben yaptığım zaman gecikmeli geliyordu ses ayarını yapamamıştım.
Acemice olsun bir şey olmaz valla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,640
Üyeler
183,866
Son üye
oguzleyla
Geri