Konuyu gördüm fakat bilmediğim için yorum yapmadım. En fazla kimi etiketleyebilirim anca @jombo var o da biliyor mudur bilmiyorum@Mantıklı Kanks Aferim sen de birilerini etiketlesene kanka ya
vallahi piyasada olanların çoğu çok sıkıntılı ya deneme sürümü oluyor ya da arkada çok kötü şeyler döndürüyor.Tam zamanlı ses değiştirecek uygulama lazım ücretsiz. Kız sesi yapıp arkadaş trolleyeceğiz çok profesyonel olmasına gerek yok![]()
Gerçekçi olsun diyosan mecbur para ödeyerek alman lazım ücretsiz arıyosan clownfish varTam zamanlı ses değiştirecek uygulama lazım ücretsiz. Kız sesi yapıp arkadaş trolleyeceğiz çok profesyonel olmasına gerek yok![]()
En basitinden clownfish ayarı verebilirim fakat acemice olur. Daha profesyonel bir şey isterseniz Voice changer fakat Türkçeye uygun ses dosyası bulmanız üstüne sisteminizin güçlü olması lazım fakat ben yaptığım zaman gecikmeli geliyordu ses ayarını yapamamıştım.Tam zamanlı ses değiştirecek uygulama lazım ücretsiz. Kız sesi yapıp arkadaş trolleyeceğiz çok profesyonel olmasına gerek yok![]()
Seni etiketleyince konu canlandıKonuyu gördüm fakat bilmediğim için yorum yapmadım. En fazla kimi etiketleyebilirim anca @jombo var o da biliyor mudur bilmiyorum
Acemice olsun bir şey olmaz vallaEn basitinden clownfish ayarı verebilirim fakat acemice olur. Daha profesyonel bir şey isterseniz Voice changer fakat Türkçeye uygun ses dosyası bulmanız üstüne sisteminizin güçlü olması lazım fakat ben yaptığım zaman gecikmeli geliyordu ses ayarını yapamamıştım.
Biz boşuna mı GeForce GTS 250'yizSeni etiketleyince konu canlandı![]()
Clownfish de pitch i elinizle ayarladığınız mod var onda 7-7.15 gibi değerler güzelAcemice olsun bir şey olmaz valla