hocam bu keyler sizinmi? sonuçta herkes kullanıyor bu keyleri bu yüzden soruyorum.
MAK keyler bunlar, benim değil.hocam bu keyler sizinmi? sonuçta herkes kullanıyor bu keyleri bu yüzden soruyorum.
peki mesela benle aynı kodu kullanana herhangi birinin bana etkisi olabilirmi?MAK keyler bunlar, benim değil.
50.000 kişi bile bağlanabilir, konuda detaylıca yazıyor.
Hayır, konuyu okuyun.peki mesela benle aynı kodu kullanana herhangi birinin bana etkisi olabilirmi?
Hayır, olmuyor.PC ye yapıcamda ufak tırsıyorum bişey olmuyor demi
Teşekkür ederimHayır, olmuyor.
42 sayfa mesaj var, okuyabilirsin.
Dostum yaptınmı ? herhangi bir sıkıntı varmı ? bende yeni bir pcimde denicem korkuyorum bir şey olucak diye.@keremcnsz24 hala bir sorun yok değil mi, yöntem çalışıyor yani. Yeni PC de uygulayacağım
etkinleştirmeye gerek yok kardeşim gir microsoftun sitesine windows 10 kur https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10Teşekkürler. laptopda deniyceğim.
Yarın yapacağımDostum yaptınmı ? herhangi bir sıkıntı varmı ? bende yeni bir pcimde denicem korkuyorum bir şey olucak diye.
peki yaptıktan sonra buraya yazarmısın ? herhangi bir sorun falan çıkarıyormu diye.Yarın yapacağım
Tamamdır, yazarımpeki yaptıktan sonra buraya yazarmısın ? herhangi bir sorun falan çıkarıyormu diye.