Neler Yeni

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Amacım tartışmak değil ama sen korsan Oyuna karşısın. Bir oyun 300-400tl ama Windows 1000tl adamlar daha çok zarara giriyor.
İki cihazım var. Biri laptop, biri masaüstü. Laptopta orijinal Windows var, FreeDOS almadım vaktinde. Masaüstüne ise ucuz lisanslardan aldım. Evet, bunlar korsana giriyor. Fakat bir durumda böyleyim diye bunu genele yaymam mantıksız, elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. 5000 TL borcun mu olsun istersin yoksa 1000 TL mi? "Sonuçta borcum var, fark etmez." deyip 5000 TL'yi seçmezsin. Maalesef, şu anlık bir lisansa dört haneli fiyatları verecek kadar zengin değilim fakat bu durum böyle diye kullandığım her şey korsan olmuyor. Hiçbir yerde Windows'u kendi sitesinden satın aldım ve kullanıyorum ibaresini kullanmadım, diyenler de oldukça düşüktür. Dediğin gibi korsana karşı biriyim, elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum. Kullanana da laf etmem zaten, kendisi bilir. Herkesin kendi seçimi. "Evet, kullanıyorum ve doğru olmadığını biliyorum. Fakat kimseyi ilgilendirmez." deseler yeterli. Gel gör ki anneleri, babaları gibi savunup laf ebelikleriyle öne çıkmaya çalışıyorlar. Bir laf ettiğin zaman kırk takla atarak kendilerini haklı çıkarmaya ve korsanı etikleştirmeye çalışıyorlar, hep tartışma oluşturuyorlar. "korsana niye garşısınız, saçmalıhk, korsan hayattır yaw" diye saçma konular açıyorlar. Orijinal alanlara hakaret eden bile var. Herkes istediğini yapabilir. Buna kimsenin itirazı yok. Karşı çıktığım şey türlü laf ebelikleriyle korsan oyunları etikleştirmeye çalışmaları. Bu yüzden artık laf anlatmıyorum, anlamıyorlar.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Hata: 0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın reis bunu diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

@keremcnsz24

ecotor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet
65 sayfa yorumun hepsini okuyamadım ama ilk sayfadaki açıklamaya göre yaptım. Windows aktifleşmiyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hata: 0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın.
Bilgisayarı yeniden başlatın.

_Hakk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,385
İsim
İbrahim Hakkı Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Instagram
web_tas
Steam
hakkiergin
Discord
İbrahim Hakkı Ergin#4142
Aga ben bu yolla etkinleştirdim ama yazından anlamadım kısaca bunun olayı nedir yani mantığı ne

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın. gene aynı

Bilgisayarı yeniden başlatın.
0xC004F074 Yazılım Lisans Hizmeti bilgisayarın etkinleştirilemediğini raporladı. Hiçbir Anahtar Yönetimi Hizmeti'yle (KMS) bağlantı kurulamadı. Ek bilgi için lütfen Uygulama Olay Günlüğü'ne bakın. gene olmadı

@keremcnsz24 olmuyor aga

Son düzenleme:

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,686
İsim
misfit
2 ay önce bu yöntem ile etkinleştirmiştim fakat az önce 20h2 03 güncellemesinden sonra her yeniden başlattığımda bu uyarı çıkıyor.
1615325800619.png

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
OEM keylerin büyük bir kısmı bu şekilde güya OEM denilerek klonlama ile yapılarak satılıyor son kullanıcıya.
Diğer kısmı ise, geride kalan fabrikalardan çalıntı veya çalıntı kredi kartları vasıtasıyla alınıp satılarak oluşturuluyor.
Microsoft'un bunun önüne geçmesinin imkanı yok, kaldı ki bunun önüne geçecek güç şu an Microsoft'ta yok.
Türlü türlü yöntem var, çalıntı kartlar ile satın alınıp ucuzdan satılabiliyor ya da yurt dışından alınıp satılabiliyor.

Klonlama var fakat bu klonlamayı nasıl yapıyorlar?

Fırsat bilenler de klonlama dahil dediğim yöntemlerle OEM adı altında key satıyorlar ve paralarını bir güzel kazanıyorlar.

Fakat aynısını "CMD" gibi temel ve güvenilir bir programdan yapmak varken neden 5-20 TL arası para veresiniz?

Sisteme bir şey yapmadığına ve güzelce çalıştığına kefilim, yaklaşık 3.5 senedir bu şekilde kullanıyorum.
Not: 01.03.2021 tarihinde her seferinde kod yazmaktan sıkıldığım için lisans anahtarı aldım ve öyle kullanıyorum.

Süre bitince de tekrar aynı işlemleri yaparsanız yenileniyor, yani bir nevi sınırsız oluyor ama tabii ki OEM gibi değil.
Uğraşmak istemeyip direkt etkinleşsin diyenler OEM key alabilir, eğer alacaksanız buradan almanızı öneririm.
Hocam benim OEM key aldığım firma orijinal olduğunu iddia ediyordu ve 50 TL fiyata almıştım. Tabii forumda bu konuyla ilgili daha önceden bunlar yasal değil denilerek bir konu açılmıştı. Ben de yüklediğim keyi yazıp Microsoft'un müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek sordum. Bu yasal mıdır değil midir diye sordum. Bana yanıt olarak bu kodun yasal olmadığını size ne düşündürdü diye sordular (sanki ben bileceğim yasal olup olmadığını) ve Microsoft'un orijinal olduğuna %100 emin olmam için kendi sitesinden almam gerektiğini söylediler. Ben de yanıt olarak fiyatının uygun olması sebebiyle sorduğumu ve eğer orijinal kod değilse orijinal kodu alacağımı ilettim. Sonra bir daha geri dönüş alamadım. Windows'umu da engellemediler. Engellenene kadar da kullanmayı düşünüyorum, zaten doğru dürüst kesin yanıt bile veremiyorlar bu konuda. Bana resmen tabiri caizse orijinal olabilir de olmayabilir de dediler cevap olarak. Kendileri bile orijinal olup olmadığına emin değilken ben nereden bileyim diye düşünüp kullanmaya devam ediyorum. Ne yapsak bu konuda, kendileri orinal keyleri ev kullanıcısına uygun fiyata satsın da herkes orijinal kullansın ve emin olsun diye de öneri maili attım Microsoft'a. Ne yaparlar orasını bilemem.

Son düzenleme:
Top Bottom