Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Bence parasını veremiyorsanız deneme sürümü kullanmak en iyisi. Sonuçta para verip alanlar var. Ücretsiz kullanarak onların hakkında girmiş olsunuz.
Tamam kanka

Son düzenleme:
Bence parasını veremiyorsanız deneme sürümü kullanmak en iyisi. Sonuçta para verip alanlar var. Ücretsiz kullanarak onların hakkında girmiş olsunuz.
Microsoft kendi zaten İso dosyasını paylaşıyor kendi cmd'den etkinleştirmemize izin veriyor, haklık bir durum yok paralı versiyon farklı manuel kurmak farklı ortada bir günah yok. Windows'un hedef kitlesi zaten sen değilsin daha çok kurumsal'a satmak amacı. Ev kullanıcısına kapatırsa Windows'un yüzüne bakan olmayacağını biliyor. Kimse gidip Windows'a o kadar para vermez alternatif arar.

Microsoft kendi zaten İso dosyasını paylaşıyor kendi cmd'den etkinleştirmemize izin veriyor, haklık bir durum yok paralı versiyon farklı manuel kurmak farklı ortada bir günah yok. Windows'un hedef kitlesi zaten sen değilsin daha çok kurumsal'a satmak amacı. Ev kullanıcısına kapatırsa Windows'un yüzüne bakan olmayacağını biliyor. Kimse gidip Windows'a o kadar para vermez alternatif arar.
Ben günah demiyorum kul hakkı diyorum 1 kişi bile o lisansa para verse onun hakkına girmiş oluyorsunuz. Bende bilmeden önce kullanıyordum araştırdım öğrendim ve kullanmıyorum.

Ben günah demiyorum kul hakkı diyorum 1 kişi bile o lisansa para verse onun hakkına girmiş oluyorsunuz. Bende bilmeden önce kullanıyordum araştırdım öğrendim ve kullanmıyorum.
Kul haklık bir durum yok windows izin vermiş kul nasıl hak iddia edecek ki kul hakkı olsun?

Guzel aciklamissin hocam

Bende o zaman şunu sorayım, benim bütün datalarımı toplayıp bana reklam ve ürün satılsın diye datalarımı ,bütün hayatımı satan microsoft, bana bundan bir pay veriyor mu ? Vermiyor. Üzerine bana lisans için 2000tl ödememi söylüyor. That's not fair.

Ayrıca win8 den win10 a geçerken aynı keylerin kullanılmasını sağlayan da ben değilim. Bir başkasının bilgisayarındaki win8 kodu ile bilgisayarımda win10 aktifleştiriyorum. Ki koskoca firma bu açıkları çok rahat bir şekilde kapatabilir.

evet "belki" kul hakkı olabilir, ama hırsız senden çalarken sen hırsızın cüzdanını arakladıysan ne değişir ki ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,820
Üyeler
186,674
Son üye
ardagozde
Geri