Benim klavyenin çıktıda o yüzden kaliteli düzgün bir klavye almak istiyorumBende alali 1 ay oldu ama cikcagini zannetmiyorum kaliteli baya fuyduguma gore lazer lr yazilmis harfler yani imkansiz boya cikmasi
Kullanan arkadaşlarım var sorununu görmediler. Ama sorun çıkan kişilerde var forumlarda okuyoruz her günBoyasu falan çıkıyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Güzel mi peki
Klavye rgb gibi ama degil baya iyi hosuma gitti bende youtube den videolar izleyerek aldimBenim klavyenin çıktıda o yüzden kaliteli düzgün bir klavye almak istiyorum
Riske girmek istemiyorsan gidip daha iyi ürünlere bakmalısınAlmayım ozaman
warlock alma tuş sorunu var.Benim klavyenin çıktıda o yüzden kaliteli düzgün bir klavye almak istiyorum
mk110 da hangi switch var kırmızı hoşuma gitti youtubeye baktımDostum Rampage GP JD tarzı markaları sadce klavyede öneriyordum artık hiç önermiyorum. Bloody B120 iyidir bütçe çıkarsa ''GERÇEK'' mekanik hisli olan MK110 öneririm.
Mekanik Hisli (yarı mekanik): Tuşlarda switch var fakat tam mekanik değil. Membranlara göre daha uzun ömürlü mekaniklere göre daha kısa ömürlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
@Yasin Çelik @robin
50 Milyon tıklama ömrüne sahip diye satılan 'mekanik' outemu switchleri de gördük. MK110 alıp keyfine bakacaksın valla.Mekanik Hisli (yarı mekanik): Tuşlarda switch var fakat tam mekanik değil. Membranlara göre daha uzun ömürlü mekaniklere göre daha kısa ömürlü.