Ucuz Klavye Önerisi

Valla ben gamepower ürünlerini beğenmiyorum ve kalitesiz buluyorum.
Forumda da yaşayan var.
Logitech'den şaşılmamalı.

Bende alali 1 ay oldu ama cikcagini zannetmiyorum kaliteli baya fuyduguma gore lazer lr yazilmis harfler yani imkansiz boya cikmasi
Benim klavyenin çıktıda o yüzden kaliteli düzgün bir klavye almak istiyorum

Almayım ozaman

Benim klavyenin çıktıda o yüzden kaliteli düzgün bir klavye almak istiyorum
Klavye rgb gibi ama degil baya iyi hosuma gitti bende youtube den videolar izleyerek aldim

Hocam az daha biriktirin Rampage Orion alın müthiş bir yazılımı ve RGBsi var.

B120 çok hoşuma gitti aslında bide bu sese duyarlı rampage klavyesi

Dostum Rampage GP JD tarzı markaları sadce klavyede öneriyordum artık hiç önermiyorum. Bloody B120 iyidir bütçe çıkarsa ''GERÇEK'' mekanik hisli olan MK110 öneririm.

Mekanik Hisli (yarı mekanik): Tuşlarda switch var fakat tam mekanik değil. Membranlara göre daha uzun ömürlü mekaniklere göre daha kısa ömürlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin Çelik @robin

Dostum Rampage GP JD tarzı markaları sadce klavyede öneriyordum artık hiç önermiyorum. Bloody B120 iyidir bütçe çıkarsa ''GERÇEK'' mekanik hisli olan MK110 öneririm.

Mekanik Hisli (yarı mekanik): Tuşlarda switch var fakat tam mekanik değil. Membranlara göre daha uzun ömürlü mekaniklere göre daha kısa ömürlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Yasin Çelik @robin
mk110 da hangi switch var kırmızı hoşuma gitti youtubeye baktım

Blody b120 kullanıyorum daha dün soda döktüm üstüne halen çalışıyor. Altında su kanalları var oradan akıyor sular falan . İndirimde bulursan kaçırma derim .

50 Milyon tıklama ömrüne sahip diye satılan 'mekanik' outemu switchleri de gördük. MK110 alıp keyfine bakacaksın valla.

Geri