ekonomi :/ ben bigjoy protein kullanıyorum çilekli fiyatını bilmem abim almıstı 500 e mi 350 ye mi ne hatırlamıyom maalesefUcuz protein tozu önerir misiniz?
200 TL ye 2.300 gr almıştım. Şimdi 700 TL olmuş. Anlamadım.
Ucuz protein tozu önerir misiniz?
"Ucun etin, yahnisi yavan olur" Fiyatlar arttı yapacak bir şey yok. Kalitesinden emin olmadığın bir şeyi almak, sağlığına zararlı olabilir. Benim eskiden takip ettiğim, ürünler 1000 T olmuş yani uçuyor....Ucuz protein tozu önerir misiniz?
hocam 500 TL'ye 918 gram bulabildiö weiderlar da baya kaliteli fakat 1.5k çok pahalı 800 900 tl bandında da 2000gr tozlar bulunuyor eğer ki paran yoksa bekle en azından %10 daha az ödersin :/Ucuz protein tozu önerir misiniz?
sana şimdi atıcam biz kullanıyoruz bir problem çıkmadı.Ucuz protein tozu önerir misiniz?
çok pahalı hepsi, düşük bütçelilere bakmak gerekSsn alabilirsin
Hocam düşük bütçeli diye bir protein tozu yok maalesef. Ne olduğu belli olmayan markaları sırf ucuz diye almanın size bir faydası olmayacak içinde whey mi var bezelye proteini mi belli değil alınacak markalar bellidir en ucuz ve alınabilecek olan supplementlerin kendi proteini veya ssndir bilinmedik saçma sapan markaları alacağınıza hiç almayın bilgisayar parçası değil bu sonuçta. Kesinlikte trendyolda vesaire satılan türk markalarını almayın supplementler.com da satılan markalardan almaya çalışın. Bu arada 900 gramlık whey size ucuz gelebilir fakat burada bakmanız gereken servis başı fiyattır 900gr whey 15 günde biterçok pahalı hepsi, düşük bütçelilere bakmak gerek