Neler Yeni

Yardım Ucuz Yollu Isıtıcı / ısıtma yöntemi

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
durumum iyi hocam oturduğum ev eski ama elektrik çok pahalı aylık 1.5k gidiyor şu an zaten daha fazla yük olmak istemiyom
hocam 1500 elektrık nasıl geldı ya 300 cıvarı gelıyo 5 odalı evde

2mApoo

80+ Silver
1500 TL geldi geçen ay o civarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

neler çalışıyo evde sizin kurutma makinesi çamaşır bulaşık pc çalışıyo sohben bide bizde
Ben çok fazla açtım elektirikli ıstıcıyı. Nasıl o kadar geldi hala anlamadım valla :(
Onun dışında çok yakan bişey kullanmıyoz ama bulaşık ve çamaşır makinesi çok çok yakıyor dikkat et. Çünkü içindekilerini sıcak suyla yıkıyor

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
hocam selamlar, oncelikle ben de izmirde ogrenciyim yalıtımı kotu bir evdeyim gecen sene full klima+elektrikli ısıtıcıyla kısı gecirdim aylık 400den fazla gelmedi. Tavsiye olarak eger ogrenciyseniz ben geceleri universitenin kutuphanesinde sabahlıyorum ayda 3-4 gün hem ders calısıyorum hem elektrik yaklmıyorum :D ek olarak 4-5 gün de arkadaslarda kalıp belese getiriyorum. Havanın gece daha soguk oldugunu dusunursek geceleri saat 11e kadar tüm islerinizi halledip ardından sıcacık yatagınıza girmenizi onerebilirim. ek olarak bilgisayarınızı veya calısma ortamınızı evin en kucuk odasına kurabilirsiniz bilgisayarın yaydıgı ısı az da olsa sizi rahatlatacaktır. ek olarak da ısıtıcı alırsanız kucuk odayı ve sizi ısıtması kolay oluyor. ne yazık kidurumlar cokkotu siz de hak verirsiniz. bir ogrenci olarak umarım bu kısı kolay atlatabilirim :D ek olarak hangi semt acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
ömer faruk nakış
hocam selamlar, oncelikle ben de izmirde ogrenciyim yalıtımı kotu bir evdeyim gecen sene full klima+elektrikli ısıtıcıyla kısı gecirdim aylık 400den fazla gelmedi. Tavsiye olarak eger ogrenciyseniz ben geceleri universitenin kutuphanesinde sabahlıyorum ayda 3-4 gün hem ders calısıyorum hem elektrik yaklmıyorum :D ek olarak 4-5 gün de arkadaslarda kalıp belese getiriyorum. Havanın gece daha soguk oldugunu dusunursek geceleri saat 11e kadar tüm islerinizi halledip ardından sıcacık yatagınıza girmenizi onerebilirim. ek olarak bilgisayarınızı veya calısma ortamınızı evin en kucuk odasına kurabilirsiniz bilgisayarın yaydıgı ısı az da olsa sizi rahatlatacaktır. ek olarak da ısıtıcı alırsanız kucuk odayı ve sizi ısıtması kolay oluyor. ne yazık kidurumlar cokkotu siz de hak verirsiniz. bir ogrenci olarak umarım bu kısı kolay atlatabilirim :D ek olarak hangi semt acaba?
seni bu duruma getirenler kahrolsun kanka ne diyeyim

kaanji

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Kaan
bayraklıdayım teşekkür ederim öğrenciyim aile evindeyim ama yük olmak istemiyorum ya

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Sıcak su torbası diye Muhteşem İcat var duymadın mı?

Pc de otururken ayağının altına koy. Tüm vücutun ısınır. Soğuk ayaktan girer
Ayak sıcak oldu mu tüm vucut ısınır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Popişin altına koyma Yumurtalar sahanda olur. Sonra toparlayamazsın :D

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Selim
pc oynarken popişim buz tutcak
Titriyorum pc başında laptop metal ekstra soğuk oluyo elim yapışcak en son. Ara ara çok soğuk oldukça ufo açıp kapatıyorum. Sıcak su torbası da iş görür bir nebze.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Petekler var elektrikli onlar güzel ısıtır, ya da hava ısıtıcılar var ayak için olanından. Odan çok büyük değilse çok hızlı şekilde ısıtır.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri