1500 tl geldi geçen ay o civarlardaValla haklısın
Bu ay 700 lira geldi bana fatura
neler çalışıyo evde sizin kurutma makinesi çamaşır bulaşık pc çalışıyo sohben bide bizdeValla haklısın
Bu ay 700 lira geldi bana fatura
hocam 1500 elektrık nasıl geldı ya 300 cıvarı gelıyo 5 odalı evdedurumum iyi hocam oturduğum ev eski ama elektrik çok pahalı aylık 1.5k gidiyor şu an zaten daha fazla yük olmak istemiyom
Ben çok fazla açtım elektirikli ıstıcıyı. Nasıl o kadar geldi hala anlamadım valla1500 TL geldi geçen ay o civarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
neler çalışıyo evde sizin kurutma makinesi çamaşır bulaşık pc çalışıyo sohben bide bizde
seni bu duruma getirenler kahrolsun kanka ne diyeyimhocam selamlar, oncelikle ben de izmirde ogrenciyim yalıtımı kotu bir evdeyim gecen sene full klima+elektrikli ısıtıcıyla kısı gecirdim aylık 400den fazla gelmedi. Tavsiye olarak eger ogrenciyseniz ben geceleri universitenin kutuphanesinde sabahlıyorum ayda 3-4 gün hem ders calısıyorum hem elektrik yaklmıyorum ek olarak 4-5 gün de arkadaslarda kalıp belese getiriyorum. Havanın gece daha soguk oldugunu dusunursek geceleri saat 11e kadar tüm islerinizi halledip ardından sıcacık yatagınıza girmenizi onerebilirim. ek olarak bilgisayarınızı veya calısma ortamınızı evin en kucuk odasına kurabilirsiniz bilgisayarın yaydıgı ısı az da olsa sizi rahatlatacaktır. ek olarak da ısıtıcı alırsanız kucuk odayı ve sizi ısıtması kolay oluyor. ne yazık kidurumlar cokkotu siz de hak verirsiniz. bir ogrenci olarak umarım bu kısı kolay atlatabilirim ek olarak hangi semt acaba?
bayraklıdayım teşekkür ederim öğrenciyim aile evindeyim ama yük olmak istemiyorum yahocam selamlar, oncelikle ben de izmirde ogrenciyim yalıtımı kotu bir evdeyim gecen sene full klima+elektrikli ısıtıcıyla kısı gecirdim aylık 400den fazla gelmedi. Tavsiye olarak eger ogrenciyseniz ben geceleri universitenin kutuphanesinde sabahlıyorum ayda 3-4 gün hem ders calısıyorum hem elektrik yaklmıyorum ek olarak 4-5 gün de arkadaslarda kalıp belese getiriyorum. Havanın gece daha soguk oldugunu dusunursek geceleri saat 11e kadar tüm islerinizi halledip ardından sıcacık yatagınıza girmenizi onerebilirim. ek olarak bilgisayarınızı veya calısma ortamınızı evin en kucuk odasına kurabilirsiniz bilgisayarın yaydıgı ısı az da olsa sizi rahatlatacaktır. ek olarak da ısıtıcı alırsanız kucuk odayı ve sizi ısıtması kolay oluyor. ne yazık kidurumlar cokkotu siz de hak verirsiniz. bir ogrenci olarak umarım bu kısı kolay atlatabilirim ek olarak hangi semt acaba?
Titriyorum pc başında laptop metal ekstra soğuk oluyo elim yapışcak en son. Ara ara çok soğuk oldukça ufo açıp kapatıyorum. Sıcak su torbası da iş görür bir nebze.pc oynarken popişim buz tutcak
Sıcak su torbası yap onun üstüne oturpc oynarken popişim buz tutcak