her zaman indirime giriyor . korsan indirmeni tavsiye etmem .Merhabalar direksiyon seti aldım Euro Truck Simulator 2 almak istiyorum en ucuz nereden alabilirim veya yakında indirime girer mi ? şimdiden teşekkürler
Arkadaş bilgi vermemiş.asıl amacı zaten online oynanması değil mi ? yoksa tek kişilik te oynanır mı ?
90-150 civarı bir şey oluyor zaten indirimle. İlkbahar indirimi başlar yakında.Merhabalar direksiyon seti aldım Euro Truck Simulator 2 almak istiyorum en ucuz nereden alabilirim veya yakında indirime girer mi ? şimdiden teşekkürler
İndirim beklersen steamde 2.5 dolara düsebiliyorMerhabalar direksiyon seti aldım Euro Truck Simulator 2 almak istiyorum en ucuz nereden alabilirim veya yakında indirime girer mi ? şimdiden teşekkürler
Tek kişilikte oynanır onlineda ikiside sarıyorasıl amacı zaten online oynanması değil mi ? yoksa tek kişilik te oynanır mı ?
Tek kişilikte oynanır onlineda ikiside sarıyor
İndirim beklersen steamde 2.5 dolara düsebiliyor
Sıklıkla 2.52 dolara iniyor o zaman alabilirsin
90-150 civarı bir şey oluyor zaten indirimle. İlkbahar indirimi başlar yakında.
İndirimi beklemek daha mantıklı o zaman ve yanında almam gereken dlc ler var mı ? direksiyon için önerebileceğiniz başka oyun var mı ?her zaman indirime giriyor . korsan indirmeni tavsiye etmem .