Yardım Ucuza xbox game pass

Sdza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
288
Herkese iyi forumlar , 2 tane ucuza xbox game pass satan site gördüm bu sitelerden alıp deneyimleyen birileri var mı aranızda biri daha ucuza satıyor hangisinden almalıyım sizce? Sadece fm24 oynayacağım online oyun falan oynamayacağım ea oyunları'da önemsiz ea playim var zaten.

Ekler

• 1712578389976.png
    1712578389976.png
    276.9 KB · Hit: 121
  • 1712578407086.png
    1712578407086.png
    291.8 KB · Hit: 114
Genelde çalıntı oluyor bunlar. O yüzden ucuz

Genelde çalıntı oluyor bunlar. O yüzden ucuz
hocam ucuzoyuncun sitesinden satın aldım hesap kurma işini falan hallettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde fm24'ü indirdim oynuyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz ileride

hocam ucuzoyuncun sitesinden satın aldım hesap kurma işini falan hallettim ve şu an sıkıntısız bir şekilde fm24'ü indirdim oynuyorum. Umarım sıkıntı çıkmaz ileride
Xboxta 3d secure olmadığı için çalıntı kredi kartlarıyla yüzlerce kod alıp ucuza satıyorlar. Sana bir şey olacağını sanmıyorum da ben olsam tercih etmezdim

• Beğen
Reaksiyonlar: Sdza
Pek bir şey olmuyor ben 80 TL sınırsız gamepass aldım xbox hesabını kendi hesabımı açıyorum sadece microsoft hesabını onların verdiği hesabı açıp aylardır giriyorum ea ubisoftun oyunlarını oynatmıyor sadece diğer oyunların hepsini oynatıyor

o siteden ben de aldım fm oynarken 1 saat sonra falan oyundan atıyor. sende böyle bir şey var mı? hesabı nasıl etkinleştirdin microsoft store hesabı mi verdiler girmen için

Geri