Neler Yeni

Udemy hakkında bilgisi olanlar

Omnissiah

80+ Bronze
evet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?

başlamak istediğim kurslar

1.İngilizce
2.Programlama

bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
satın alınca sende kalıyor. zamanında gitar kursu satın almıştım seviyesi benim çok altımda olduğu için baya bir videosunu izlememe rağmen koşulsuz iade aldılar. faydalı bir uygulama

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
udemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yazılımda tavsiyem amacına göre başla ben mesela ***** gibi herkes dedi diye python öğrendim pek kullanamadım çünki bu işin artık kocası olmuş krallar var sana iş düşmüyor sonra mobil oyun ve uygulama öğrendim asgari ücretten fazla kazanmıştım 9a giderken
tavsiyem mobil için unity yada flutter başla

fruko.gzz

80+ Silver
evet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?

1.İngilizce
2.Programlama

bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?
udemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlar
udemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yazılımda tavsiyem amacına göre başla ben mesela ***** gibi herkes dedi diye python öğrendim pek kullanamadım çünki bu işin artık kocası olmuş krallar var sana iş düşmüyor sonra mobil oyun ve uygulama öğrendim asgari ücretten fazla kazanmıştım 9a giderken
tavsiyem mobil için unity yada flutter başla
bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
udemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlar

bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum
demek istediğim eğer amacın öğrenciyken 3-5 bişey kazanmaksa yazılımdan pythonda iş bulmak çok zor bulsan bile bu işin ustası adamlar işi kapıyor

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B

1.İngilizce
2.Programlama

10 numara uygulama kurs yorumları okumaya özen göster başla bir an önce

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

1.İngilizce
2.Programlama

1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 stack :D
Bide hocam onmların 400 dediğine bakmayın 30tl indirimde hepsi

LeftSpace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Mustafa Aksoy
1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

32 stack :D
Bide hocam onmların 400 dediğine bakmayın 30tl indirimde hepsi
yok hocam bazıları öyle ama bazısı öyle değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,239
Üyeler
161,973
Son üye