udemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlarevet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?
başlamak istediğim kurslar
1.İngilizce
2.Programlama
bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?
bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorumudemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yazılımda tavsiyem amacına göre başla ben mesela ***** gibi herkes dedi diye python öğrendim pek kullanamadım çünki bu işin artık kocası olmuş krallar var sana iş düşmüyor sonra mobil oyun ve uygulama öğrendim asgari ücretten fazla kazanmıştım 9a giderken
tavsiyem mobil için unity yada flutter başla
demek istediğim eğer amacın öğrenciyken 3-5 bişey kazanmaksa yazılımdan pythonda iş bulmak çok zor bulsan bile bu işin ustası adamlar işi kapıyorudemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlar
bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum
10 numara uygulama kurs yorumları okumaya özen göster başla bir an önceevet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?
1.İngilizce
2.Programlama
bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?
he orası öyledemek istediğim eğer amacın öğrenciyken 3-5 bişey kazanmaksa yazılımdan pythonda iş bulmak çok zor bulsan bile bu işin ustası adamlar işi kapıyor
1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersinevet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?
1.İngilizce
2.Programlama
32 stackudemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yok hocam bazıları öyle ama bazısı öyle değil1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersin
Mesaj otomatik birleştirildi:
32 stack
Bide hocam onmların 400 dediğine bakmayın 30tl indirimde hepsi