Udemy hakkında bilgisi olanlar

Omnissiah

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
763
evet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?

başlamak istediğim kurslar

1.İngilizce
2.Programlama

bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?

satın alınca sende kalıyor. zamanında gitar kursu satın almıştım seviyesi benim çok altımda olduğu için baya bir videosunu izlememe rağmen koşulsuz iade aldılar. faydalı bir uygulama

udemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yazılımda tavsiyem amacına göre başla ben mesela ***** gibi herkes dedi diye python öğrendim pek kullanamadım çünki bu işin artık kocası olmuş krallar var sana iş düşmüyor sonra mobil oyun ve uygulama öğrendim asgari ücretten fazla kazanmıştım 9a giderken
tavsiyem mobil için unity yada flutter başla

evet çok boş vaktim var kendimi geliştireyim diyorum o yüzden udemy sizce nasıl bir uygulama?

1.İngilizce
2.Programlama

bide satın alınca o kurs hep bizde mi kalıyor yoksa aylık abonelik gibi bir şey mi bu?
udemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlar
udemy efsane kurslar sende kalır almadan önce deneme videolarını izle sanırım gurupta en fazla kurs bende dir 9-10 sayfa kurs var bazısı 300-400tl
yazılımda tavsiyem amacına göre başla ben mesela ***** gibi herkes dedi diye python öğrendim pek kullanamadım çünki bu işin artık kocası olmuş krallar var sana iş düşmüyor sonra mobil oyun ve uygulama öğrendim asgari ücretten fazla kazanmıştım 9a giderken
tavsiyem mobil için unity yada flutter başla
bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum

udemy gayet iyi fakat kurs içeriklerini güzel bir şekilde incele detaylı anlatım ve excercises vs mevcut mu diye onun haricinde sadece uygulandığınla kalma her konudan sonra bir şeyler yap diyeceklerim bunlar

bu işin kocası olmuş sana iş düşmüyor derken ne demek istedin? anladığım doğruysa düşünce yapını değiştirmen gerektiğini düşünüyorum
demek istediğim eğer amacın öğrenciyken 3-5 bişey kazanmaksa yazılımdan pythonda iş bulmak çok zor bulsan bile bu işin ustası adamlar işi kapıyor

1.İngilizce
2.Programlama

10 numara uygulama kurs yorumları okumaya özen göster başla bir an önce

1.İngilizce
2.Programlama

1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32 stack :D
Bide hocam onmların 400 dediğine bakmayın 30tl indirimde hepsi

1 kere alırsınız ömür boyu sizin olur ve sertifika olur.İstersen 70 yaşına geldiğindede izlersin :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

32 stack :D
Bide hocam onmların 400 dediğine bakmayın 30tl indirimde hepsi
yok hocam bazıları öyle ama bazısı öyle değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,472
Üyeler
197,486
Son üye