affetmezz 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 6,002 Reaksiyon skoru 3,342 20 Kasım 2024 #1 Beyler odadan salondaki tvye kablo çekip bilgisayarı bağlıyacaktım ama kablo yetmedi Elimde şuan 5 metre + 1 metre hdmi kablosu var napabilirim sizce
Beyler odadan salondaki tvye kablo çekip bilgisayarı bağlıyacaktım ama kablo yetmedi Elimde şuan 5 metre + 1 metre hdmi kablosu var napabilirim sizce
Ashoun 80+ Silver Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 2,208 Reaksiyon skoru 906 20 Kasım 2024 #2 uğraşmaya değecek bir şey değil o hocam kablo karışıklığı yoksa ve uzun süre tvde kullancaksan at tvnin yanına bir yere pcyi öyle takıl
uğraşmaya değecek bir şey değil o hocam kablo karışıklığı yoksa ve uzun süre tvde kullancaksan at tvnin yanına bir yere pcyi öyle takıl
affetmezz 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 6,002 Reaksiyon skoru 3,342 20 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ashoun yazmış: uğraşmaya değecek bir şey değil o hocam kablo karışıklığı yoksa ve uzun süre tvde kullancaksan at tvnin yanına bir yere pcyi öyle takıl Devamı için tıklayın... Kedi var salonda anasını ağlatır kasanın
Ashoun yazmış: uğraşmaya değecek bir şey değil o hocam kablo karışıklığı yoksa ve uzun süre tvde kullancaksan at tvnin yanına bir yere pcyi öyle takıl Devamı için tıklayın... Kedi var salonda anasını ağlatır kasanın
Ashoun 80+ Silver Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 2,208 Reaksiyon skoru 906 20 Kasım 2024 #4 S H I V A & Emekli Global yazmış: Kedi var salonda anasını ağlatır kasanın Devamı için tıklayın... ben kediye bağırıyorum bayadır gelmiyo kasanın yanına terbiye et keretayı apodspjndsm
S H I V A & Emekli Global yazmış: Kedi var salonda anasını ağlatır kasanın Devamı için tıklayın... ben kediye bağırıyorum bayadır gelmiyo kasanın yanına terbiye et keretayı apodspjndsm