Yavuz Sultan Selim
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,380
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Az kaldı 18.00 - 19.00 arasıYayınlandı mı video?
Az kaldı 18.00 - 19.00 arasıYayınlandı mı video?
Hayır ayın ürünleri ayrı, şuan hazır sistem inceleyip o hazır sistemin sahibi siteden de hediyeler ve indirimler olacak.Ayın ürünleri beraberinde mi gelicek?
Ahh kankam ahhAdam mezara kadar bu işi severek yapan ve yapacak olan ender insanlardandır. Yâni sistem bitmez bu adam da rahat ol![]()
ayın ürünlerinde belli bi tarih var mı? paylaşım görmedim bu ay hiçHayır ayın ürünleri ayrı, şuan hazır sistem inceleyip o hazır sistemin sahibi siteden de hediyeler ve indirimler olacak.
Ne oldu ki .dAhh kankam ahh![]()
Kanka sigortake.Ben Gaming.gen diyorum. O soygun sonrası belki destek niyetine
O zaten bilgisini önceden story atarak marka spoilerı vererek bilgilendirir. Rahat olayın ürünlerinde belli bi tarih var mı? paylaşım görmedim bu ay hiç
O soygunu sigorta karşıladımı ?Kanka sigortake.
Tüm sıkıntılar halloluyorke.
Bizzat bilmiyorum fakat milyonlar ile iş yapan kişilerin mallarını garanti altına almayacak kadar akıldan yoksun olduğunu düşünmüyorsundur umarım.O zaten bilgisini önceden story atarak marka spoilerı vererek bilgilendirir. Rahat ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O soygunu sigorta karşıladımı ?
Ben sigorta ve resmi işlerden çok anlamamBizzat bilmiyorum fakat milyonlar ile iş yapan kişilerin mallarını garanti altına almayacak kadar akıldan yoksun olduğunu düşünmüyorsundur umarım.
Üst de bir arkadaş da bahsetmiş falan filan diye de.Ben sigorta ve resmi işlerden çok anlamam![]()