🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB Sistem 37.999 TL

Teşekkürler uyarı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşten çıktım yorgunluğa denk gelmiş ya

World vakıfbank kartım var sizce alınır mı 41.700’e geliyor var mı tabsiyeniz yada?
Youtube'da Abdullah Abi'nin videosunu izleyerek kararı daha kesin verebilirsin. Ayrıca sistem de gayet güzel, uzun yıllarca kullanılacak bir sistem.

10 mayısta olan fiyat bu şekilde. Herhangi bir indirim falan yok sıradan gamegaraj sistemiydi. Fark olarak ram ve ssd farkı mevcut. Kasada pahalı bir modeldi, yanlış hatırlamıyorsam 500-1k daha pahalıydı stok kasadan. Ayrıca fiyata 600tl'lık wifi adaptörüde dahil. Bu sistemde özelleştirme seçenekleri boldu. Alan kişi bu şekilde bir özelleştirme yapmış. eğer bilindik markalar ile 32 ram ve ssd seçilseydi fiyat 38k bandını geçmezdi. kasada daha uygun bir kasaya geçilirse 38k'nında altına çok rahat alınabilirdi.

Alıntıyı görüntüle

herhangi bir uydurmam yok. Önceden önerdiğim başka bir kişiyede yazdım. Geri dönüş yaptığında onunda kaç tl'ye aldığını bildireceğim. Şu an 38k'ya satılan sisteme asla kötü bir sistem demiyorum. Sadece pek bir fırsat olmadığını söylüyorum. Acelesi olan alabilir iyi bir tercih olacaktır ama acelesi olmayanın 5060ti rakibi 9060xt'nin çıkmasını beklemesini tavsiye ederim. Rekabetten dolayı fiyatlarda düşüş olacaktır.
sana uyduruyor diyorlardı demek ki uydurmuyormuşsun. helal olsun

Ekler

• 1000005516.webp
    1000005516.webp
    63.9 KB · Hit: 69
Anakartın stoğu bitmiş biostar b650mp-e pro pro yerine b650mt-e pro li hali de tercih edilir mi ?

Anakartın stoğu bitmiş biostar b650mp-e pro pro yerine b650mt-e pro li hali de tercih edilir mi ? bu soru benim için de mevcut
acaba ne farkı var

mp-e pro da type-c varmış mt-e pro da yok

Son düzenleme:
1- Daha düşük anakart
2- Daha düşük kapasite ram
3- Daha düşük kapasite SSD
4- Sistemde harici 12cm hava soğutma yok

Sırf zaman kaybısın.
40 yılın başı yeniden güzel bir hazır sistem gelmiş laf etmeyin adamıma devamını getirsinde milletin daha çok yüzü gülsün bu ekonomide bu piyasada birçok firmaya kıyasla böyle bir sistem getiriyor millet beğenmiyor böyle işmi olur üstüne sınırsız stok diyor daha napsın isteyen alır isteyen almaz herkes kendi yoluna.

aradaki fark nedir ?
Anakartın stoğu bitmiş biostar b650mp-e pro pro yerine b650mt-e pro li hali de tercih edilir mi ? bu soru benim için de mevcut
acaba ne farkı var

mp-e pro da type-c varmış mt-e pro da yok

Ben bir fark göremedim
Yukarı da attığım linke kendiniz de bakabilirsiniz.

3-4bin tl indirim var. Daha ne kadar indirim olması bekleniyordu ki. Hele ki şu zamanda hazır sistemlerin büyük bir çoğunluğu tek tek toplamaya göre daha pahalı tutuyor zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri