🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB Sistem 37.999 TL

Kardes kart ve kişisel bilgilerin gorunuyor paylastigin ekran goruntusunde onları silip ya da karalayıp paylaş
Teşekkürler uyarı için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart numarası gozukmuyor allahtan
İşten çıktım yorgunluğa denk gelmiş ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardes kart ve kişisel bilgilerin gorunuyor paylastigin ekran goruntusunde onları silip ya da karalayıp paylaş
World vakıfbank kartım var sizce alınır mı 41.700’e geliyor var mı tabsiyeniz yada?

Ekler

• IMG_9837.webp
    IMG_9837.webp
    45.8 KB · Hit: 71
Öyle aman aman bi fiyat avantajı yok. Kaldıki zaten parçalarda aşırı kaliteli değil apo bu sefer sınıfta kaldı.

Ramlar Twinmos. Fanlar ARGB değil RGB rainbow yani molexle bağlantılı. Yani adresleyip kontrol edilmiyor. SSD ve ramler TwinMos harici marka seçimi yok. Bu ürünler bu fiyata ucuz olabilir ama bence alınıp sonradan değişim yapılacak şeyler çok fazla olduğundan değmez. Mesela 650W yerine 750W olsaydı işlemci değişimi düşünülebilirdi. Zaten OC yapınca PSU sıkıntıya düşecektir 5060ti'da. Kasanın toz filtreleri olması bu fiyata güzel ama.

Bak nasıl da halen uyduruyor

10 mayısta olan fiyat bu şekilde. Herhangi bir indirim falan yok sıradan gamegaraj sistemiydi. Fark olarak ram ve ssd farkı mevcut. Kasada pahalı bir modeldi, yanlış hatırlamıyorsam 500-1k daha pahalıydı stok kasadan. Ayrıca fiyata 600tl'lık wifi adaptörüde dahil. Bu sistemde özelleştirme seçenekleri boldu. Alan kişi bu şekilde bir özelleştirme yapmış. eğer bilindik markalar ile 32 ram ve ssd seçilseydi fiyat 38k bandını geçmezdi. kasada daha uygun bir kasaya geçilirse 38k'nında altına çok rahat alınabilirdi.

IMG_20250510_123015.webp

herhangi bir uydurmam yok. Önceden önerdiğim başka bir kişiyede yazdım. Geri dönüş yaptığında onunda kaç tl'ye aldığını bildireceğim. Şu an 38k'ya satılan sisteme asla kötü bir sistem demiyorum. Sadece pek bir fırsat olmadığını söylüyorum. Acelesi olan alabilir iyi bir tercih olacaktır ama acelesi olmayanın 5060ti rakibi 9060xt'nin çıkmasını beklemesini tavsiye ederim. Rekabetten dolayı fiyatlarda düşüş olacaktır.

10 mayısta olan fiyat bu şekilde. Herhangi bir indirim falan yok sıradan gamegaraj sistemiydi. Fark olarak ram ve ssd farkı mevcut. Kasada pahalı bir modeldi, yanlış hatırlamıyorsam 500-1k daha pahalıydı stok kasadan. Ayrıca fiyata 600tl'lık wifi adaptörüde dahil. Bu sistemde özelleştirme seçenekleri boldu. Alan kişi bu şekilde bir özelleştirme yapmış. eğer bilindik markalar ile 32 ram ve ssd seçilseydi fiyat 38k bandını geçmezdi. kasada daha uygun bir kasaya geçilirse 38k'nında altına çok rahat alınabilirdi.

Alıntıyı görüntüle

herhangi bir uydurmam yok. Önceden önerdiğim başka bir kişiyede yazdım. Geri dönüş yaptığında onunda kaç tl'ye aldığını bildireceğim. Şu an 38k'ya satılan sisteme asla kötü bir sistem demiyorum. Sadece pek bir fırsat olmadığını söylüyorum. Acelesi olan alabilir iyi bir tercih olacaktır ama acelesi olmayanın 5060ti rakibi 9060xt'nin çıkmasını beklemesini tavsiye ederim. Rekabetten dolayı fiyatlarda düşüş olacaktır.
1- Daha düşük anakart
2- Daha düşük kapasite ram
3- Daha düşük kapasite SSD
4- Sistemde harici 12cm hava soğutma yok

Sırf zaman kaybısın.

Alıntıyı görüntüle

Abdullah beyin paylaştığı sistemle bu sistem arasında çok fark var. Abdullah beyin sisteminde 16x2 5600 mhz cl36 ram var seninkinde 24 gb 5200 mhz cl40 ram, Abdullah beyin sisteminde Biostar B650MP-E PRO var seninkinde b650MT anakart, Abdullah beyin sisteminde 1 tb gen 4 ssd seninkinde 500 gb gen 3 ssd, Abdullah beyin sisteminde yılların markası xpg kasa ve psu seninkinde aigo bilmem ne diye kasa psu var. Senin sisteminde soğutucu yok bile. Şaka gibisin. Bir de hala ısrar ediyorsun adama. Adam aynı fiyata daha iyi sistem çıkarmış.

Abdullah beyin paylaştığı sistemle bu sistem arasında çok fark var. Abdullah beyin sisteminde 16x2 5600 mhz cl36 ram var seninkinde 24 gb 5200 mhz cl40 ram, Abdullah beyin sisteminde Biostar B650MP-E PRO var seninkinde b650MT anakart, Abdullah beyin sisteminde 1 tb gen 4 ssd seninkinde 500 gb gen 3 ssd, Abdullah beyin sisteminde yılların markası xpg kasa ve psu seninkinde aigo bilmem ne diye kasa psu var. Senin sisteminde soğutucu yok bile. Şaka gibisin. Bir de hala ısrar ediyorsun adama. Adam aynı fiyata daha iyi sistem çıkarmış.
bu farkları bende söyledim. kasa olarak aigo daha pahalı bir kasa. opsiyon olarak zaten xpg kasa 500tl daha uygundu fakat alan kişi aigo tercih etmiş. wifi adaptörüde tercih etmiş ve fiyat bu şekilde 37500tl. kasa ve adaptör farkı çıkarıldığında 36500tl'lık bir kasa oluyor. aradaki fark 1500tl. donanım farkı ise en fazla 2500tl falandır. bu nedenle yaklaşık olarak 1000tl şu anki sistem daha uygun diyebiliriz.bu 1000tl'lik fark gerçekten iyi bir fırsat mıdır sizce? ayrıca şu anki sistemde özelleştirmeler çok kısıtlı.

Tekrardan belirtiyorum sistem kötü bir sistem değil ama çokta iyi bir fırsat değil 9060xt çıkınca daha uyguna çok rahat bulunabilir olacaktır.

bu farkları bende söyledim. kasa olarak aigo daha pahalı bir kasa. opsiyon olarak zaten xpg kasa 500tl daha uygundu fakat alan kişi aigo tercih etmiş. wifi adaptörüde tercih etmiş ve fiyat bu şekilde 37500tl. eğer kasa ve adaptör farkı çıkarıldığında 36500tl'lık bir kasa oluyor. aradaki fark 1500tl. donanım farkı ise en fazla 2500tl falandır. bu nedenle yaklaşık olarak 1000tl şu anki sistem daha uygun diyebiliriz.bu 1000tl'lik fark gerçekten iyi bir fırsat mıdır sizce? ayrıca şu anki sistemde özelleştirmeler çok kısıtlı.
Hocam ben o dediğiniz sistemi hatırlıyorum 37.5k ya lakin ram, kasa vb şeyleri yapınca yine 41k ya falan geliyordu zaten alınabilecek haliyle soğutucu da yoktu

her zamanki gibi peşin için avantaj var.Taksitli almak isteyen tek tek alarak daha fazla taksit ile avantajı yakalayabilir. şu dönemde bir sistemin avantajlı sayılması için ilk gereken şart taksit sayısının artması ve vadenin minimum yada olmaması.Bu olunca fırsatçı LES ler durmadığından mağazalar yapsa bile ihtiyacı olan alamıyor.Bunun çözümüde binden fazla stok olmalı

selam ekrankartıdaşım
hocam bu arada oled de görüntü nasıl hiç sıkıntı yaşadın mı yakın zamanda, 7800x3d artı 2k oled e geçmeyi düşünüyorum samsung un oledi düşerse stoğa, ne diyorsun ?

Falanca zamanda şu fiyata satılmış diye falanca zamanın fiyatıyla karşılaştırıp pek fırsat değil yorumu yapmak neyin kafası ben anlamıyorum. Bir şeyin fiyatı iyi mi değil mi, iki kıstasa göre karar verirsin.
1- Benzer bir hazır sistem AN İTİBARİYLE kaça satılıyor ve ne kadar fiyst farkı var?
2- Parça parça toplandığında en ucuz Toplam ne kadara geliyor ve bu sistemle ne kadar fiyat farkı var?
Eğer bu iki karşılaştırmanın herhangi biri için mevcut sistem 1000 TL bile daha ucuzsa, fırsattır kardeşim, bitti. Hayır her şeye rağmen aksini düşünsen de, bunun fırsat diye paylaşan adama "sen kimi kandırıyorsun" tarzı üsluplar takınmak nedir ya? Bu forum ortamlarını o yüzden hiç sevmiyorum arkadaş. O yüzden okur geçerim hep. Nadir yazdığım mesajlardan biri oldu, dayanamadım.

hocam bu arada oled de görüntü nasıl hiç sıkıntı yaşadın mı yakın zamanda, 7800x3d artı 2k oled e geçmeyi düşünüyorum samsung un oledi düşerse stoğa, ne diyorsun ?
240hz stokta hala, sorun yasammadim hocamm on numara ya vallaha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal
Geri