Uygun fiyatlı evet.Ben daha uygun olması gerektiğini düşünüyorum onu yazıyorum.Yoksa alınır.Arkadaşlar Gerçekten Fiyatı Uygun Mu? Herkesin Ağızından Farklı bir şey Çıkıyor
soğutucusu var 1000tlye de asus b650mr ekleniyor full asus sistem fakat bu sistem de kötü değil zaten demek istediğim çok avantajlı denemez bence
Pişman olacagin bir sistem değil Ram ve ssd Twinmos Marka çok iyi değil ama Kotu de değil Bana kalirsa herturlu alinir bu sistem
Sistem videoya özel açılmış dostum. Hiç bir yerde bu fiyata satılmadı. Varsa mesajın linkini ilet.
Fiyat çok iyi, inceleme çok iyi emeğe saygı duy.
Nerde hep buydu ? Bu fiyata hiç olmadı.
Alınmaz daha da düşmeli fiyatlar. Çok ihtiyaç acil değilse beklenmeli.
Bak nasıl da halen uyduruyorbu kasa'nın 16gb ramli ve soğutucusuz hali 5060ti ilk çıktığından beri gamegarajda fiyatlar 36-39 arasındaydı. 32 ram ve soğutucu ekleyip 38'den satılması açıkçası benim için pek fırsat sayılmaz. Ayrıca bu sistemde parça kısıtlaması çok fazla. öncekilerinde anakart, ssd ve kasalarda ki seçenekler çok iyidi. Zaten soğutucu iyzico ile bedava nasıl alınacağından bahsetmiştiniz. O yüzden soğutucunun benim için pek bir değeri yok. bana göre kasanın fiyatı gamegaraj fiyatlarına göre normal bir fiyat. Bu kasanın fırsat olması için 36k olması gerekirdi. işte o zaman gerçek bir fırsat derdim. Benim görüşüm bu şekilde.
selam ekrankartıdaşımselam ya![]()
Abi bu fiyata hâlâ fiyat performans olur mu almalı mıyım 3 taksitle 42k ya gelicekBak nasıl da halen uyduruyor
başka yerlede 3 taksite vade farkı almıyorlar.Biraz daha araştır bence.Konu açabilirsinAbi bu fiyata hâlâ fiyat performans olur mu almalı mıyım 3 taksitle 42k ya gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyatta alınır mı arkadaşlar
Kardes kart ve kişisel bilgilerin gorunuyor paylastigin ekran goruntusunde onları silip ya da karalayıp paylaşAbi bu fiyata hâlâ fiyat performans olur mu almalı mıyım 3 taksitle 42k ya gelicek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyatta alınır mı arkadaşlar
kart numarası gozukmuyor allahtanKardes kart ve kişisel bilgilerin gorunuyor paylastigin ekran goruntusunde onları silip ya da karalayıp paylaş