🔥İndirim Ryzen 5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB Sistem 37.999 TL

ne zamandan beri montaj ücreti dahil ediliyor fiyata?Onlarca konu okudum yüzlerce toplama tavsiyesi gördüm bir tanesinde bile montaj ucreti vs konusulmadı.Bir de sanki sabit bir ücretmiş gibi 1k eklemişsin.Sistemi güzelleyeceğim diye garip garip şeyler uydurmayın.
Bir de sistem zaten kazık değil, ucuz da.Ama donanımarşivinin sistemi bu kadar olmamalı
Montaj bilmeyen adam bilgisayarcıya götürdüğünde adam babasının hayrına mı montaj yapacak?

ne zamandan beri montaj ücreti dahil ediliyor fiyata?Onlarca konu okudum yüzlerce toplama tavsiyesi gördüm bir tanesinde bile montaj ucreti vs konusulmadı.Bir de sanki sabit bir ücretmiş gibi 1k eklemişsin.Sistemi güzelleyeceğim diye garip garip şeyler uydurmayın.
Bir de sistem zaten kazık değil, ucuz da.Ama donanımarşivinin sistemi bu kadar olmamalı.
kral 7800xt 5060tiden daha performanslı diyorlar ne diyorsun

Montaj bilmeyen adam bilgisayarcıya götürdüğünde adam babasının hayrına mı montaj yapacak?
Bir sürü olasılık var bunun için.Tandıgına yaptırabılır, kendisi ugrasabilir, bilgisayarcı olmamasına ragmen pc toplamıs arkadası ıle beraber yapablilir...
Tekrar söylüyorum:Hiçbir toplama sistem tavsiyesinde montaj ücreti vs dahil edilmiyor, az önce ilk defa senden duydum böyle bir şey

Bir sürü olasılık var bunun için.Tandıgına yaptırabılır, kendisi ugrasabilir, bilgisayarcı olmamasına ragmen pc toplamıs arkadası ıle beraber yapablilir...
Tekrar söylüyorum:Hiçbir toplama sistem tavsiyesinde montaj ücreti vs dahil edilmiyor, az önce ilk defa senden duydum böyle bir şey
Tamam da adamın tanıdığı yoksa çevresinde montaj yapcak yoksa mecbur senin attığın parçaları götürcek bilgisayarcıya parasiyla montaj yaptırcak. Köşedeki bakkala montaj yaptırcak hali yok. Hazır sistem alırken montajla ugraşmiyorsun işte. O avantajı var.

Bu şekilde 41,350. Sistem montajını bilmeyen adam montaj ücreti ödeyecek 42,350. Ekstra uğraş da cabası. Abdullah beyin sistem daha mantıklı 4 bin lira cebimizde. Üstelik hazır sistem almanın rahatlığı da var uğraşmıyorsun. Tek muhatabın gamegaraj.
Zaten sistem gayet guzel bir sistem, Abdullah kardesimizin indirim veya fırsat diye bir iddiası da yok ortada, sadece fiyat performans demis ki gercekten oyle bir sistem.

Tek sıkıntı insanlar artık buyuk indirimler beklentisinde, eskiden o kadar guzel indirimler olurdu ki hazır sistemlerde, neredeyse ekran kartı fiyatına sistemlerin toplandığı kampanyalar yapılırdı. Şimdi gaming gecelerinde bile saçma sapan fiyatlar görüyoruz, piyasada bir çok yerin 1700 e sattığı ram'i normalde 2000 den koyup gaming gecesinde 1800 e çekip hala piyasa fiyatının üstünden satıp indirim yaptık diyolar.

Aslında insanlar biraz da bu fake indirimlerden sıkıldı ondan böyle tepkiler görüyoruz. Gerçi iyi indirim de olsa bizim millet bok atıcak bişey elbet bulur, herkesi memnun etmek de zor :ROFLMAO:

Tamam da adamın tanıdığı yoksa çevresinde montaj yapcak yoksa mecbur senin attığın parçaları götürcek bilgisayarcıya parasiyla montaj yaptırcak. Köşedeki bakkala montaj yaptırcak hali yok. Hazır sistem alırken montajla ugraşmiyorsun işte. O avantajı var.
Kral sen ne olsun istiyosun yukarıdaki adam da 7800xt daha performanslı mı diye soruyor emoji atıyorsun birde montaj ücreti nedir allah için

Kral sen ne olsun istiyosun yukarıdaki adam da 7800xt daha performanslı mı diye soruyor emoji atıyorsun birde montaj ücreti nedir allah için
saol biri 7800xtli sistem daha mantıklı filan diyordu aklıma takıldı ama montaj tartışıyorlar :(

Tamam kardeşim boşver ya
Hazır sistem montaj açısından tabi avantajlı, tercih etmek isteyen edebilir ama bunun konuşulması saçma.
Sözümü 3. kez tekrarlıyorum:Toplama sistem diye montaj ucreti ekleyen birisini ben hiç görmemiştim, sen ilksin kardeşim

Arkadaşlar Gerçekten Fiyatı Uygun Mu? Herkesin Ağızından Farklı bir şey Çıkıyor

kral 7800xt 5060tiden daha performanslı diyorlar ne diyorsun
pardon hocam sen benle dalga geçiyorsun sandım cevap vermedım.İkisi de baş başa sayılır aslında.Tercihe bağlı.Yazılım tasarım vs yaparken beni hiç yormasın dersen 5060ti ama oyunlarda 7800xt daha önde.
Her sene nvidia ve amdnin baş başa olan kartları arasında tartışma dönüyor zaten hangisi daha iyi diye.Benim fikrim oyun için amd, oyun dışı etkinlikler için nvidia seçilmeli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yorumlarım 5060ti 16gb vs 7800xt 16gb için geçerli onun da altını çizeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,159,010
Üyeler
184,095
Son üye
parsinho
Geri