Neler Yeni

UFO test sonuçları normal mi

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Bana biraz garip geldi kamerada sizce ghosting fazla mı?

Son düzenleme:

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Lory

80+
Belli olmuyor ki.
Ufak bi motion Blur var, oda normal.
Ghosting dediğimiz arkadaki siyah gölgeler dir ve testi tam yapamamışsın çünkü bu teste göre sıfır ghostingin var ve bu imkansız.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Belli olmuyor ki.
Ufak bi motion Blur var, oda normal.
Ghosting dediğimiz arkadaki siyah gölgeler dir ve testi tam yapamamışsın çünkü bu teste göre sıfır ghostingin var ve bu imkansız.
Testi nasıl tam yapabilirim?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı

Lory

80+
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kamera 30 fps çok anlaşılır mı?
Üstte ufak bir ghosting görülüyor. Oda normal yani olması gereken bir şey. Hiçbir monitörde 0 ghosting olamaz.

Bu arada hala pek anlaşılmıyor gördüğümden fazlası olabilir. Kendiniz bakın arkada siyah gölge varmı diye.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Üstte ufak bir ghosting görülüyor. Oda normal yani olması gereken bir şey. Hiçbir monitörde 0 ghosting olamaz.

Bu arada hala pek anlaşılmıyor gördüğümden fazlası olabilir. Kendiniz bakın arkada siyah gölge varmı diye.
Arkada siyah değilde çok çok çok az overshoot dediğimiz inverse ghosting olayı var. Onun sebebi ise monitörü full overdrive ayarında kullanıyorum. ELMB açınca ghosting neredeyse sıfır gibi oluyor ama parlaklık çok düşüyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lory

Lory

80+
Arkada siyah değilde çok çok çok az overshoot dediğimiz inverse ghosting olayı var. Onun sebebi ise monitörü full overdrive ayarında kullanıyorum. ELMB açınca ghosting neredeyse sıfır gibi oluyor ama parlaklık çok düşüyor.
Aslında monitöründe doğal olarak overshoot sorunu var ve 280hz de ekran biraz titriyebilir.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Aslında monitöründe doğal olarak overshoot sorunu var ve 280hz de ekran biraz titriyebilir.
Titreme sorunu tam olarak nasıl bir sorun çünkü ben hiç hissetmedim.

• Beğen

Lory

80+
Titreme sorunu tam olarak nasıl bir sorun çünkü ben hiç hissetmedim.
Ekran bildiğiniz titriyor. Genelde hareketli yerlerde olur bu. Sizde yoksa sıkıntı yoktur. Zaten monitor şans işidir, elinizdeki model başkasında ghosting de yapar motion blur da yapar overshoot da yapar, renk kaliteside çöp olur. Ama bazen sizdeki sorunsuz ve normalinden daha iyi olur.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Ekran bildiğiniz titriyor. Genelde hareketli yerlerde olur bu. Sizde yoksa sıkıntı yoktur. Zaten monitor şans işidir, elinizdeki model başkasında ghosting de yapar motion blur da yapar overshoot da yapar, renk kaliteside çöp olur. Ama bazen sizdeki sorunsuz ve normalinden daha iyi olur.
Anladım ben memnunum monitörden. Rahatsız olduğum konuyu blue bustersde araştırdım aslında ghosting değilmiş stroboscopic effect ile alakalı bir durummuş.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,708
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom