Neler Yeni

Ülkemizin Her Yeri Teker Teker Yanmaya Başladı!!

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar iyi akşamlar, konuyu açmak istedim çünkü her yerde yangınlar çıktı. Bizim evimize yakın bir yerde de yangın çıktı ve sonunda bu konuyu açmaya karar verdim. Ne oluyor anlamadım, bizde ormanlara yakın bir yerde oturuyoruz ve şahsen çok korkuyorum. Ülke de neden kimse bir şey demiyor, neden yetkili biri açıklama yapmıyor anlamadım? Bu bekçiler ne yapıyor biri açıklayabilir mi? Etrafı dolaşacaklarına ormanlara girsinler, eğer devlet bir icraat yapmazsa halk kendi güvenliğini kendi sağlayacak. Haber yorumlarında insanlar nöbet tutalım diyorlar ve bazı cahil kısımlar var. Bu cahiller de otel yapılacağını, ev yapılacağını söylüyor. Sizin görüşünüz nedir bu konu hakkında? Ne zamana biter, ülke de resmen savaş çıktı. Ülkenin her yerini yakıyorlar. Bu güvenlik güçleri ne yapıyor anlamadım. Bilgisi olan birisi bizimle paylaşabilir mi?

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bildiğim kadarı ile bunları yapan şerefsizler terröristler. Artık afgan mıdır suriyeli midir bilmem. Neden yaptıklarını bilmiyorum. Ayrıca 3 4 PKK'lı yakalandı diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Bildiğim kadarı ile bunları yapan şerefsizler terröristler. Artık afgan mıdır suriyeli midir bilmem. Neden yaptıklarını bilmiyorum. Ayrıca 3 4 PKK'lı yakalandı diye biliyorum.
O haber tam asıllı değil ama her kimse gereğinin çok ağır ağır yapılması gerekiyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Ülkede don çalan PKK ilan ediliyor, çok iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Dostlar bir teori ne kadar mantığa Uygun tartışılır :
Devlet gündemi ve ihtiyaçları karşında bilerek kundaklamayı yaptı bu sayede göçmen gündemini değiştirdi ve bunu terör olayı gibi gösterip terör örgütlerinin üzerine atmak ve olaylar unutulduktan sonra (çünkü her haber trde ne olursa olsun 1 hafta sonra yaşanmamış gibi oluyor ) otel vb. İhtiyaçlarını yandaşlara yapmak.

Ama mantıksız gelen bu teoride şeyler var mesala neden hala devam ediyorlar istediklerini almadılar mı vesire

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
bence bu yangınlar bilerek yapılıyo böylece ormanlar yok olcak ve yeni otel bina vb yapılcak yer olcak mesala bizim geçen sene gittiğimiz otelin bulunuğu yer eskiden ormanmış ve daha sonra yanmış yanan orman yerine de otel dikilmiş

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bursa da saat 18-19 gibi 2 tane helikopter geçti su taşıyorlardı. Bursaya sıçradı sandım.

HoYeon Jung

80+ Gold
bence bu yangınlar bilerek yapılıyo böylece ormanlar yok olcak ve yeni otel bina vb yapılcak yer olcak mesala bizim geçen sene gittiğimiz otelin bulunuğu yer eskiden ormanmış ve daha sonra yanmış yanan orman yerine de otel dikilmiş
Hocam Adana, Manisa, İzmir/Kemalpaşa, Kocaeli buralar tatil yerleri mi? Lütfen biraz mantıklı olalım, ben hiç katılmıyorum dediğinize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,265
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx