Neler Yeni

Ülkemizin İnsanları Kendilerini 3-5 Kuruş İçin Ne Hale Mi Sokuyorlar?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam bu tür kişilere engelli demeyelim. Engelli vatandaşlarımıza saygısızlık olur.

HoYeon Jung

80+ Gold

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Böyle insanların ben tamamen haksız kazanç elde ettiklerini düşünüyorum. Gerçek emekçilerin haklarını yediklerini düşünüyorum. Hakkım hiçbir zaman helal olmasın bunlara.
Gece gece muhabbet etmek isteyip bu konuyu mu açtın cidden

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Yani şu İnstagram Reels'de geziyordum ve şu engelli (?) amcamızı gördüm. Yani ne kadar utanç verici bir durum arkadaşlar bu. Adam gelmiş 60 yaşına, belki torun torba sahibi bir amcamız. Yaşıtları kahvehanede otururken bu 3-5 kuruş için kendisini ne hallere sokuyor gerçekten anlamıyorum. Ya en sinir olduğum şey ise şu, bu dayı belki 20 sene sonra ölür. Yani kesin olarak ölür ama gelecek nesil, (yani şu z kuşağı mı olur oluyor ne) böyle geriz*k*lı insanları izleyerek psikolojilerini bozuyor. Aslında sorun çocuklar da değil, sorun ebeveynlerde. Çok uzatmayacağım, benim sorum şu. Bu TikTok'u kapatmak için imza falan toplayabilir miyiz ülkemizde yasaklanması için? Neler yapabiliriz biraz yardımcı olursanız sevinirim.
Dünyalık ( Mal ) için kendilerini bu hale sokuyorlar yazık günah affedersiniz kazandıkları para maksimum 200 250 TL belki o kadar bile değil amma velakin bu bile bana garip gelmiyor çünkü böyle videoları gördüğümde kendini 100 TL satanları bile görmüşlüğüm var Allah hidayet versin . ( Para'ya köpek olanlar havlamaya mahkum olurlar ! )

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Böyle insanların ben tamamen haksız kazanç elde ettiklerini düşünüyorum. Gerçek emekçilerin haklarını yediklerini düşünüyorum. Hakkım hiçbir zaman helal olmasın bunlara.
Maalesef bir şey diyemez, canlı yayın açtıklarında para atan insanları ülkeden kovsak zaten yeter ama yapacak bir şey yok.

HoYeon Jung

80+ Gold
Dünyalık ( Mal ) için kendilerini bu hale sokuyorlar yazık günah affedersiniz kazandıkları para maksimum 200 250 TL belki o kadar bile değil ama böyle videoları gördüğümde kendini 100 TL satanları bile görmüşlüğüm var Allah hidayet versin . Para köpek olanlar havlamaya mahkumdur !
Yani herkesin dini inancı kendine göredir, kendi inancıma göre konuşayım.

Dünya malı geçici, yani öldükten sonra sadece kefen götürüyorlar öbür tarafa. Dünya malı olarak ne götürecekler çok merak ediyorum.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Muhabbet etmek istediğimi değil, imza toplanabilir mi diye sordum fark ettiyseniz. Lütfen dikkatli okuyun ve evet, gerçekten gündemde olması gereken kişiler varken bunlar gündemde.
İmza toplansaydı sebebi bu değil farklı videolardan ötürü kapatılırdı. Bu videoyu baz alarak imza toplamak vs söz konusu değil, insanların kendi tercihi. bence başlık konu dışı olmalı.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Yani herkesin dini inancı kendine göredir, kendi inancıma göre konuşayım.

Dünya malı geçici, yani öldükten sonra sadece kefen götürüyorlar öbür tarafa. Dünya malı olarak ne götürecekler çok merak ediyorum.
Ben söyleyeyim sana ( Hiç bir şey )

Aware

80+ Silver
Bakmayın reelse ben direk Instagram'a bakmıyorum artık mutluyum...

HoYeon Jung

80+ Gold
İmza toplansaydı sebebi bu değil farklı videolardan ötürü kapatılırdı. Bu videoyu baz alarak imza toplamak vs söz konusu değil, insanların kendi tercihi. bence başlık konu dışı olmalı.
Haklısın ancak Tiktok hakkında konuştuğum için buraya açmak istedim. Aslında evet, bu konuya göre kapatılamaz. Daha farklı bir şey anlatmak istedim ancak sanırsam anlatamadım. Özür dilerim.

BIGGZ

80+ Bronze
Adam gençler ne yapıyorsa aynını yapıyor.

Sorun yaşlılarda değil genç nesilde, sonra da yaşlılar genç nesile ayak uyduramıyor diyorlar.

Top Bottom