asimile ney laKafa örümcekleşmeye, milli değerler yok edilmeye, dini değerlere taciz edilmeye, araplaşmaya doğru gidiyoruz bişey yok.
Bi tane Türk varmış. Asimile olmayı çok severmiş. Gitmiş asimile olmuş.
Bir gün bir Türk, Alman, Rus ve İngiliz uçakta gidiyormuş. Türk asimile olmuş.
Bir gün bir Türk göle maya çalıyormuş, sonra asimile olmuş.
Bir tane Türk varmış nefes alırken asimile olmuş.
Bir tane Türk varmış, hapşırdıktan sonra Arapça konuşmaya başlamış.
Turşu çeşidiasimile ney la![]()
afganlı suriyeli pakistanlı olacağıma asmile olurum daha iyi (!)Turşu çeşidi
afganlı suriyeli pakistanlı olacağıma asmile olurum daha iyi
kırdım herhalde, hiç asmile yemedin mi?
Hayır kırmadın da, ben seni kıracağım için çok korkuyorum umarım yanlış bir şey demem. Asimile olmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım da hani işler beklenildiği gibi gitmedi pek.kırdım herhalde
asimilenin ne anlama geldiğini biliyorum dostum ne tepki vereceğine bakmıştım ama belli ki tavrın böyleHayır kırmadın da, ben seni kıracağım için çok korkuyorum umarım yanlış bir şey demem. Asimile olmanın ne kadar kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım da hani işler beklenildiği gibi gitmedi pek.
Asimile olmak TDK'ye göre, 'kendi benliğini ve özünü kaybetmek' anlamına gelmektedir. Çok tehlikeli bir durum. Böyle bir millet olursak ne onurumuz kalır ne şerefimiz kalır ne haysiyetimiz kalır. Bunu anlatmaya çalıştım da farklı reaksiyonlar aldım ama sorun değil.
Ne anlama geldiğini biliyor gibi durmadın da ondan ciddi yazdım biraz. Sürçü lisan ettiysek affola.asimilenin ne anlama geldiğini biliyorum dostum ne tepki vereceğine bakmıştım ama belli ki tavrın böyle![]()
turşu dediğinde az salağa yattım ama, bir daha olmasın kardeş.Ne anlama geldiğini biliyor gibi durmadın da ondan ciddi yazdım biraz. Sürçü lisan ettiysek affola.