Ülkeye ne oluyor böyle?

abi sokağa çıkıp mülteci avlamadığımız sürece kısacası illegal yollara başvurmazsak hiç bir şey olmaz araplaşırız ülke pakistana döner pakistanlılar gelir kadınımıza tecavüz eder taciz eder bazı siyasal islamcı çocuklarıda cockold'cı gibi yandan izleyip kendini tatmin eder şaka yapmıyorum ailemden birisi tacize tecavüze uğrarsa sokağa çıkıp yapmam gerekeni yapıcağım.

abi sokağa çıkıp mülteci avlamadığımız sürece kısacası illegal yollara başvurmazsak hiç bir şey olmaz araplaşırız ülke pakistana döner pakistanlılar gelir kadınımıza tecavüz eder taciz eder bazı siyasal islamcı çocuklarıda cockold'cı gibi yandan izleyip kendini tatmin eder şaka yapmıyorum ailemden birisi tacize tecavüze uğrarsa sokağa çıkıp yapmam gerekeni yapıcağım.
işinde olan ülkeye yararı olan insanlar kalmalı ama, kadına çocuğa yan gözle bakanları toplayıp kafalarını kıracaksın.

işinde olan ülkeye yararı olan insanlar kalmalı ama, kadına çocuğa yan gözle bakanları toplayıp kafalarını kıracaksın.
işine yarayan adam sınırdan kaçak bi şekilde gelmezdi zaten vizesini pasaportunu alır gelirdi ki pakistan gibi bi ülkede işine nasıl yarıyan birisi çıkabilir ki norveçten mülteci geliyo sanki adamların ülkesindeki okumuş insanlar zaten devletin başına geçmiş paralarını yiyorlardır bize de terörist gelir

Asimile turşusunun tadı bir başka oluyor yediğin an yapan kişinin milletinden oluyorsun .

Şu zamanlar sessiz istiladir 13 yaşındaki bir kızın evlendirilmesidir vb. dostlar gündemi takip edemiyorum ama sonumuz ne olacak böyle? ülke elden mi gidiyor? cenabı hak sonumuzu hayır eylesin
hiç etmemek en iyisi edince çaresizlik hissiyle beraber daha kötü oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri