TRX_Yazilim
80+
- Reaksiyon skoru
- 149
ilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
AI adı altında satılan laptopların Çoğu ultra core serisi kullanıyor masaüstünde çok kullanılmasada Slayer laptobum var oda ultra coreultra serisini kullanan varmıki?
masaüstünü baz almıştım laptoplarda illaki satarlarAI adı altında satılan laptopların Çoğu ultra core serisi kullanıyor masaüstünde çok kullanılmasada Slayer laptobum var oda ultra core
işlemciyi alan olmazsa böyle yaparlarilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Intel_HST Tarzı bir şey indiriyorsun sistemi tarayıp ona göre doğruluyorultra işlemci kullandığımı nerden bilicek? Asus driver hub gibi tarama mı yapıyor sistemi?
NPU birimini denemek için İ7 14700 HX yerine tercih etmiştim gökten şuan çok almayı istediğim bir oyun geldiişlemciyi alan olmazsa böyle yaparlar
Intel_HST Tarzı bir şey indiriyorsun sistemi tarayıp ona göre doğruluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
NPU birimini denemek için İ7 14700 HX yerine tercih etmiştim gökten şuan çok almayı istediğim bir oyun geldibunun için işlemci alınmaz fakat hali hazırda benim gibi sahip olanlar için serinin en iyi battlefield oyunu bedavaya gelecek
İşlemcisi bu olanlara güzelilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Oyun icin ultra serisi islemci alan varmikiilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle