Kalıcı Ücretsiz Ultra Core işlemci Kullananlar için Battlefield 6 ücretsiz

Reaksiyon skoru
149
ilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
1756305969174.webp

1756305895780.webp

ultra serisini kullanan varmıki?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ultra serisini kullanan varmıki?
AI adı altında satılan laptopların Çoğu ultra core serisi kullanıyor masaüstünde çok kullanılmasada Slayer laptobum var oda ultra core

ultra işlemci kullandığımı nerden bilicek? Asus driver hub gibi tarama mı yapıyor sistemi?

AI adı altında satılan laptopların Çoğu ultra core serisi kullanıyor masaüstünde çok kullanılmasada Slayer laptobum var oda ultra core
masaüstünü baz almıştım laptoplarda illaki satarlar

ultra işlemci kullandığımı nerden bilicek? Asus driver hub gibi tarama mı yapıyor sistemi?
Intel_HST Tarzı bir şey indiriyorsun sistemi tarayıp ona göre doğruluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemciyi alan olmazsa böyle yaparlar
NPU birimini denemek için İ7 14700 HX yerine tercih etmiştim gökten şuan çok almayı istediğim bir oyun geldi :hoba: bunun için işlemci alınmaz fakat hali hazırda benim gibi sahip olanlar için serinin en iyi battlefield oyunu bedavaya gelecek

Intel_HST Tarzı bir şey indiriyorsun sistemi tarayıp ona göre doğruluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

NPU birimini denemek için İ7 14700 HX yerine tercih etmiştim gökten şuan çok almayı istediğim bir oyun geldi :hoba: bunun için işlemci alınmaz fakat hali hazırda benim gibi sahip olanlar için serinin en iyi battlefield oyunu bedavaya gelecek
ilgili siteye üye olduktan sonra aşağıdaki paketi etkileştireceksiniz 3 ekimde Phantom edition en iyi paket için EA Kodu alacaksınız
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşlemcisi bu olanlara güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,507
Üyeler
183,130
Son üye
Eren0593