Neler Yeni

Ultra Fast Boot Açık Olduğundan BİOS'A Girilmiyor

Gryffın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Necmettin Nursaçan
B450M S2H Anakartta ultra fast boot açık olduğundan açılışta boot menüsü gözükmeden direkt windowsa geçiyor.Windows'um UEFİ değil yani shift+yeniden başlat işe yaramıyor yardımlarınızı bekliyorum.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
zaten onun amacı o.ayrıca windowsun neden uefi değil? anakartların restart with bios uygulamaları oluyor onu indir.

Gryffın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Necmettin Nursaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten onun amacı o.ayrıca windowsun neden uefi değil? anakartların restart with bios uygulamaları oluyor onu indir.
maalesef gigabyte'da öyle bir uygulama yok msi'ın var ancak desteklemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurduğum cihaz uefi desteklemediği için başka şekilde kuruldu.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
maalesef gigabyte'da öyle bir uygulama yok msi'ın var ancak desteklemiyor.

Kurduğum cihaz uefi desteklemediği için başka şekilde kuruldu.
kurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?

kurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?
ayrıca gigabyte ın da var restart to bios uygulaması daha önceden kullanmıştım hatırlıyorum.

Gryffın

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Necmettin Nursaçan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ayrıca gigabyte ın da var restart to bios uygulaması daha önceden kullanmıştım hatırlıyorum.
Gerek kalmadı cmos pinlerinden hallettim

Top Bottom