maalesef gigabyte'da öyle bir uygulama yok msi'ın var ancak desteklemiyor.zaten onun amacı o.ayrıca windowsun neden uefi değil? anakartların restart with bios uygulamaları oluyor onu indir.
Kurduğum cihaz uefi desteklemediği için başka şekilde kuruldu.zaten onun amacı o.ayrıca windowsun neden uefi değil? anakartların restart with bios uygulamaları oluyor onu indir.
kurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?maalesef gigabyte'da öyle bir uygulama yok msi'ın var ancak desteklemiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kurduğum cihaz uefi desteklemediği için başka şekilde kuruldu.
ayrıca gigabyte ın da var restart to bios uygulaması daha önceden kullanmıştım hatırlıyorum.kurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?
kurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?
Gerek kalmadı cmos pinlerinden hallettimkurduğun cihaz nasıl uefi desteklemez? anakartın özelliği ve o anakartta var.uefi desteklemeyen bilgisayar mı kaldı sanki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca gigabyte ın da var restart to bios uygulaması daha önceden kullanmıştım hatırlıyorum.