Valla 40 görünce havaya uçuyordum6-7 sene önce 20 fps csgo oynamaya çalışıyordum ben vay be
Bende o FPS'lerde SonOyuncu ve CraftRise videosu çekiyordum. Zaman ne çabuk geçiyor...yıllarımı 40fps eski laptopumla sonoyuncu minecrafta verdim bir de discord açılmadığı kastığı için 2022 de skype kullanıyordum
oyunda fps sayasını vs kapat oyun akıyosa dokunma cyberpunkta 300fps de alsan 60 da alsan akıcıysa ne farkı var. sal oyna veya sat sistemi geccyberpunku ultra ayarlar 2k ve path tracing ışın izleme ile oynamak istiyorum ama 80fps falan aldığım için hevesim kaçıyor 150 fps üstünü ise ray tracing kapatarak anca görebiliyorum bu takıntıyı nasıl yenerim
minecraftta oyun cok kasar dıye redstone la hıcbır otomat yapmazdımyıllarımı 40fps eski laptopumla sonoyuncu minecrafta verdim bir de discord açılmadığı kastığı için 2022 de skype kullanıyordum
bende çekmeye çalışıyordum bir kaç tane attığım var hatta gizledim onları da silmedim kasmaktan sesler falan cızırtılıydı arkadaşlar pvp atarken arkadan ok atıyordum büyük claimlere giremiyordum 60fps o kadar üsst düzey geliyorduki dllss ray tracing falan hikaye o 60fps görmenin akıcılığı başkaydı zaman harbiden hızlı geçiyorValla 40 görünce havaya uçuyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende o FPS'lerde SonOyuncu ve CraftRise videosu çekiyordum. Zaman ne çabuk geçiyor...
Güzel zamanlardı. Benim YouTuber tagım da vardı 30-40 FPS ile kanal tanıtımı ala ala para biriktirip RTX sistem dizmiştim. Hala da onu kullanıyorum tagı da o sistemle video atarak almıştım.bende çekmeye çalışıyordum bir kaç tane attığım var hatta gizledim onları da silmedim kasmaktan sesler falan cızırtılıydı arkadaşlar pvp atarken arkadan ok atıyordum büyük claimlere giremiyordum 60fps o kadar üsst düzey geliyorduki dllss ray tracing falan hikaye o 60fps görmenin akıcılığı başkaydı zaman harbiden hızlı geçiyor
2k damı kullaniyon 7700xt yiDostum, Cyberpunk'u şu an ben 7700XT ile ultra ayarlar+rt açık şekilde oynuyorum ve dediğin gibi 80-90 FPS arası alıyorum, gram da takıntı duymuyorum. Aksine oyunun o muhteşem grafikleri ve ortamı sayesinde öylesine güzel zevk alıyorum ki anlatamam. Oyundan çıkamıyorum, oyun hemen bitmesin diye habire yan görevlerde takılıyorum.
Bu kadar takıntılı olmayın. Özellikle hikayeli oyunlarda 60 FPS den düşük almıyorsanız bu gayet yeterli. Hikayeli oyunlarda 150-200 FPS almanın hiçbir anlamı yok, takıntı yapacak bir şey de yok.
Kapat o Afterburneri ve oyuna odaklanmaya başla. Tanrım başka dert vermesin sana. İyi oyunlar. )
Evet 2k da kullanıyorum ve gayet memnunum. ^^2k damı kullaniyon 7700xt yi
Fazla vermiyormu 77000xt 2k da o neymişEvet 2k da kullanıyorum ve gayet memnunum. ^^
Hatta şöyle söyleyeyim sana, ben o 80-90 FPS yi aslında upscale 4K da alıyorum. (Natural 4K değil dikkat çekerim. Upscale 4K)2k damı kullaniyon 7700xt yi
Hyper RX + FSR 2.1 sayesinde knk. )Fazla vermiyormu 77000xt 2k da o neymiş
Sorun yaşadın mı hiç amd kartta hyper x hangi kart modellerinde varHatta şöyle söyleyeyim sana, ben o 80-90 FPS yi aslında upscale 4K da alıyorum. (Natural 4K değil dikkat çekerim. Upscale 4K)
Nasıl diye soracak olursan, AMD Hyper RX teknolojisi sayesinde. Monitör zaten 4K. Oyun için çözünürlük ayarını 1440P yaptım, AMD Driverinden de oyunun ayarını Hyper RX yaptım. Hyper RX ile çözünürlüğü 1440p den 4K ya upscale ediyor ve o şekilde 80-90 FPS alıyorum. Hemde ultra ayarlar ve rt açık şekilde. Çoğu oyunu Hyper RX ile oynuyorum yani upscale 4K çözünürlükte oynuyorum. )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hyper RX + FSR 2.1 sayesinde knk. )