Neler Yeni

ultra takıntım yüzünden oyun oynama hevesim yok?

casrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
mehmet yıldız
aklından çıkartmaya bak çok kurcalama bazı şeyleri

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
yıllarımı 40fps eski laptopumla sonoyuncu minecrafta verdim bir de discord açılmadığı kastığı için 2022 de skype kullanıyordum

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay
6-7 sene önce 20 fps csgo oynamaya çalışıyordum ben vay be
Valla 40 görünce havaya uçuyordum :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

yıllarımı 40fps eski laptopumla sonoyuncu minecrafta verdim bir de discord açılmadığı kastığı için 2022 de skype kullanıyordum
Bende o FPS'lerde SonOyuncu ve CraftRise videosu çekiyordum. Zaman ne çabuk geçiyor...

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Yusuf Kaplan
cyberpunku ultra ayarlar 2k ve path tracing ışın izleme ile oynamak istiyorum ama 80fps falan aldığım için hevesim kaçıyor 150 fps üstünü ise ray tracing kapatarak anca görebiliyorum bu takıntıyı nasıl yenerim
oyunda fps sayasını vs kapat oyun akıyosa dokunma cyberpunkta 300fps de alsan 60 da alsan akıcıysa ne farkı var. sal oyna veya sat sistemi gec

minecraftta oyun cok kasar dıye redstone la hıcbır otomat yapmazdım :D

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Valla 40 görünce havaya uçuyordum :LOL:

Bende o FPS'lerde SonOyuncu ve CraftRise videosu çekiyordum. Zaman ne çabuk geçiyor...
bende çekmeye çalışıyordum bir kaç tane attığım var hatta gizledim onları da silmedim kasmaktan sesler falan cızırtılıydı arkadaşlar pvp atarken arkadan ok atıyordum büyük claimlere giremiyordum 60fps o kadar üsst düzey geliyorduki dllss ray tracing falan hikaye o 60fps görmenin akıcılığı başkaydı zaman harbiden hızlı geçiyor

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
564
İsim
Tümay
bende çekmeye çalışıyordum bir kaç tane attığım var hatta gizledim onları da silmedim kasmaktan sesler falan cızırtılıydı arkadaşlar pvp atarken arkadan ok atıyordum büyük claimlere giremiyordum 60fps o kadar üsst düzey geliyorduki dllss ray tracing falan hikaye o 60fps görmenin akıcılığı başkaydı zaman harbiden hızlı geçiyor
Güzel zamanlardı. Benim YouTuber tagım da vardı 30-40 FPS ile kanal tanıtımı ala ala para biriktirip RTX sistem dizmiştim. Hala da onu kullanıyorum tagı da o sistemle video atarak almıştım.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Dostum, Cyberpunk'u şu an ben 7700XT ile ultra ayarlar+rt açık şekilde oynuyorum ve dediğin gibi 80-90 FPS arası alıyorum, gram da takıntı duymuyorum. Aksine oyunun o muhteşem grafikleri ve ortamı sayesinde öylesine güzel zevk alıyorum ki anlatamam. Oyundan çıkamıyorum, oyun hemen bitmesin diye habire yan görevlerde takılıyorum.
Bu kadar takıntılı olmayın. Özellikle hikayeli oyunlarda 60 FPS den düşük almıyorsanız bu gayet yeterli. Hikayeli oyunlarda 150-200 FPS almanın hiçbir anlamı yok, takıntı yapacak bir şey de yok.
Kapat o Afterburneri ve oyuna odaklanmaya başla. Tanrım başka dert vermesin sana. İyi oyunlar. :))

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Dostum, Cyberpunk'u şu an ben 7700XT ile ultra ayarlar+rt açık şekilde oynuyorum ve dediğin gibi 80-90 FPS arası alıyorum, gram da takıntı duymuyorum. Aksine oyunun o muhteşem grafikleri ve ortamı sayesinde öylesine güzel zevk alıyorum ki anlatamam. Oyundan çıkamıyorum, oyun hemen bitmesin diye habire yan görevlerde takılıyorum.
Bu kadar takıntılı olmayın. Özellikle hikayeli oyunlarda 60 FPS den düşük almıyorsanız bu gayet yeterli. Hikayeli oyunlarda 150-200 FPS almanın hiçbir anlamı yok, takıntı yapacak bir şey de yok.
Kapat o Afterburneri ve oyuna odaklanmaya başla. Tanrım başka dert vermesin sana. İyi oyunlar. :))
2k damı kullaniyon 7700xt yi

Golf 4 R32

80+ Silver
Sende bi..
hqdefault.jpg

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
2k damı kullaniyon 7700xt yi
Hatta şöyle söyleyeyim sana, ben o 80-90 FPS yi aslında upscale 4K da alıyorum. (Natural 4K değil dikkat çekerim. Upscale 4K)
Nasıl diye soracak olursan, AMD Hyper RX teknolojisi sayesinde. Monitör zaten 4K. Oyun için çözünürlük ayarını 1440P yaptım, AMD Driverinden de oyunun ayarını Hyper RX yaptım. Hyper RX ile çözünürlüğü 1440p den 4K ya upscale ediyor ve o şekilde 80-90 FPS alıyorum. Hemde ultra ayarlar ve rt açık şekilde. Çoğu oyunu Hyper RX ile oynuyorum yani upscale 4K çözünürlükte oynuyorum. :))

Fazla vermiyormu 77000xt 2k da o neymiş
Hyper RX + FSR 2.1 sayesinde knk. :))

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Hatta şöyle söyleyeyim sana, ben o 80-90 FPS yi aslında upscale 4K da alıyorum. (Natural 4K değil dikkat çekerim. Upscale 4K)
Nasıl diye soracak olursan, AMD Hyper RX teknolojisi sayesinde. Monitör zaten 4K. Oyun için çözünürlük ayarını 1440P yaptım, AMD Driverinden de oyunun ayarını Hyper RX yaptım. Hyper RX ile çözünürlüğü 1440p den 4K ya upscale ediyor ve o şekilde 80-90 FPS alıyorum. Hemde ultra ayarlar ve rt açık şekilde. Çoğu oyunu Hyper RX ile oynuyorum yani upscale 4K çözünürlükte oynuyorum. :))

Hyper RX + FSR 2.1 sayesinde knk. :))
Sorun yaşadın mı hiç amd kartta hyper x hangi kart modellerinde var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren